fysioterapi2

Om os

Velkommen til FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi og Træning, der er beliggende i Hellerup Sundhedscenter, Strandvejen 104 A, stuen og på Esperance Alle 2, i Charlottenlund

Vi er en visionær klinik med fokus på den enkelte patient og har igennem årene hjulpet mange til at få det bedre. Vi arbejder på et fagligt højt niveau og behandler ud fra den evidensbaseret viden, der er på vores område.

Vi vægter det manuelle højt i vores behandlinger og efteruddanner os løbende for at kunne have den nyeste viden indenfor fysioterapien. Vi er sparringspartnere på sundhedsrelaterede spørgsmål og tiltag og igangsætter gerne livsstilsændringer. Vores målsætning er at diagnosticere og på baggrund af det igangsætte en relevant behandling for vores patienter. At vi ligger i Hellerup Sundhedscenter betyder at vi arbejder meget tværfagligt i samarbejde med læger, sygeplejerske og jordemødre.

Vi har et fuldt etableret træningscenter beliggende på Esperance alle 2, 2920 Charlottenlund, som gør det muligt at tilbyde genoptræning og alm. vedligeholdende træning. Træningen kan både bestå af styrkende træning samt konditionsgivende træning. Det er muligt at lave en aftale om programlægning

Vi er seks faste fysioterapeuter samt 1 vikar, der dækker ved sygdom og ferie, og en sekretær. Vi vil alle gerne give en god oplevelse i forbindelse med behandlingen hos os. Læs mere om vores personale her.