Behandlingstakster

Behandlingstakster med henvisning

*Grundtillæg dækker følgende ydelser, som ikke dækkes af Sygesikringen: Træning i træningscenter i forbindelse med behandling, telefon/e-mail-konsultation, IT-træningsprogram/øvelser fra Digifys, måling af blodtryk, rådgivning ift. forebyggelse af overbelastningsskader/idrætsskader, laserbehandling som tillæg til normalbehandling, aftalepåmindelse, papirregning/porto, Mobile Pay, forsikringshåndtering, 2. opinion i forhold til behandling/træning.

Grundtillægget kan fravælges. Hvis tillægget fravælges, faktureres ovenstående ydelser enkeltvis, når de anvendes. Spørg efter priserne i receptionen. Der afregnes efter hver behandling.

 

Behandlingstakster uden henvisning

Første konsultation: 500 kr*
Normalbehandling: 375 kr*
Holdtræning pr. person: 150 kr.

*) Disse ydelser tillægges et grundtillæg for følgende ydelser, som ikke dækkes af Sygesikringen: Træning i træningscenter i forbindelse med behandling, telefon/e-mail-konsultation, it-træningsprogram/øvelser fra Digifys, måling af blodtryk, rådgivning ift. forebyggelse af overbelastningsskader/idrætsskader, laserbehandling som tillæg til normalbehandling, aftalepåmindelse, papirregning/porto, Mobile Pay, forsikringshåndtering, 2. opinion i forhold til behandling/træning.

Grundtillægget kan fravælges. Hvis tillægget fravælges, faktureres ovenstående ydelser enkeltvis, når de anvendes.
Spørg efter priserne i receptionen. 
Der afregnes efter hver behandling.

Tillægsydelser

Ydelser DKK    
Sundhedsprofil med rapport og første konsultation 1500,00  
Solemaids Konsultation 600,00 Solemaids såler pr. par 1600 kr.  
Løbestilsanalyse 1000,00  
Personlig træning pr. time 1000,00  
Shockwave, 1. behandling 500,00 Som del af behandling: 200,00 kr.  
Ultralydsscan, Undersøgelse 750,00 Som del af behandling: 500,00 kr.  

Grundtillæg

OBS! ‘danmark’ yder ikke tilskud til tillægsydelser.

 35,00

Grundtillæg dækker følgende ydelser, som ikke dækkes af Sygesikringen: Træning i træningscenter i forbindelse med behandling, telefon/e-mail-konsultation, IT-træningsprogram/øvelser fra Digifys, måling af blodtryk, rådgivning ift. forebyggelse af overbelastningsskader/idrætsskader, laserbehandling som tillæg til normalbehandling, aftalepåmindelse, papirregning/porto, Mobile Pay, forsikringshåndtering, 2. opinion i forhold til behandling/træning.

Grundtillægget kan fravælges. Hvis tillægget fravælges, faktureres ovenstående ydelser enkeltvis, når de anvendes. Spørg efter priserne i receptionen. Der afregnes efter hver behandling.

 

Behandlingstakster uden for normal arbejdstid:
Tillæg for behandling lørdage kl. 8-20: 149,24 kr.
Tillæg for behandling søn- og helligdage: 298,47 kr. Sygesikringen yder ikke tilskud til disse tillæg.

Afbud
Afbud bedes givet dagen før den aftalte tid. Har vi ikke modtaget afbud senest kl.18.00 dagen før behandlingsdagen, opkræves det fulde honorar svarende til den planlagte behandling uden sygesikringstilskud.