FysioDanmark Hellerup

Velkommen til FysioDanmark Hellerup – Strandvejens Fysioterapi & Træning.

Ring til os på +45 39 62 95 20 eller book tid via linket nedenfor.

Hos FysioDanmark Hellerup tilbyder vi

Fysioterapi

Vi tilbyder både fysioterapi i klinik, fysioterapi i hjemmet og fysioterapi på abonnement. Vi anvender en bred vifte af behandlingsformer og -teknikker.

Træning

Vi har et stor udbud af træningshold samt styrketræning i maskiner, online træning og personlig træning. Vi hjælper dig med at finde det, der passer dig bedst. 

Øvrige ydelser

Ud over almen fysioterapi tilbyder vi en lang række ydelser. F.eks. såler mod hælsmerter, massage, mindfulness-kurser og meget mere. 

Praktisk information

Hos FysioDanmark Hellerup arbejder vi for at fremme folkesundheden. Vi hjælper vores patienter med deres  problematikker og generelle helbred.  

Priser

Prisen på din behandling/træning afhænger af, om du har en henvisning fra lægen og/eller en forsikring, som betaler for din behandling.  

Forsikringer

Hvis du har en sundhedsforsikring, der skal betale for din behandling, skal vi modtage din bevilling fra forsikringen, før din behandling starter.  

Henvisninger

Hvis du har en henvisning fra lægen, får du tilskud fra den offentlige sygesikring. Men det kræver, at lægen udsteder henvisningen, før behandlingen starter.

Afbud

Vi skal modtage dit afbud pr. telefon eller mail senest kl. 18 dagen før din behandling, medmindre du er blevet syg samme dag. Ellers får du et udeblivelsesgebyr.

Vores faciliteter

Klinikkens værdier og personale

FysioDanmark Hellerup er en visionær klinik med fokus på den enkelte patient. Vi arbejder på et fagligt højt niveau og behandler altid ud fra evidensbaseret viden. Vi er en del af Hellerup Sundhedscenter på Strandvejen 104A og arbejder derfor tværfagligt sammen med læger, medicinstuderende og jordemødre.

Vi vægter det manuelle højt i vores behandlinger og efteruddanner os løbende for at være opdaterede på den nyeste viden inden for fysioterapien. Vores målsætning er at diagnosticere og igangsætte en relevant behandling for vores patienter. Vi er sparringspartnere på sundhedsrelaterede spørgsmål og tiltag og igangsætter gerne livsstilsændringer.

Vi er 14 fysioterapeuter og et hold af patientadministratorer, der alle bestræber sig på at give en god oplevelse i forbindelse med behandlingen.

FysioDanmark Hellerup holdbillede

Typiske trin i dit behandlingsforløb

Kontakt os

Ring 3962 9520 eller skriv til admin@fdhellerup.dk.
Vi svarer så vidt muligt tilbage samme dag.

Telefontider

Mandag til fredag kl. 8.00-16.00.
Efter kl. 16 kan du lægge en besked på vores telefonsvarer, så kontakter vi dig næste dag. 

Adresser

Bemærk at klinikken har forskellige adresser. Det står på din aftalebekræftelse, som du modtager pr. mail, hvilken adresse du skal møde op på. 

  • Strandvejen 104A st., 2900 Hellerup
  • Strandvejen 102E 1. sal, 2900 Hellerup
  • Esperance Allé 2, 2920 Charlottenlund