Træning

Læs mere om vores mange træningstilbud i FysioDanmark Hellerup. Vi har noget til alle!

Holdtræning

Vi tilbyder holdtræning både med og uden tilskud fra sygesikringen. Vi har hold på både Esperance Alle 2, 2920 Charlottenlund, Strandvejen 102E og Strandvejen 104A i Hellerup.

Patient træner på et hold
Fysioterapeut instruerer patient i BioCircuit

BioCircuit

Biocircuit er en effektiv og målrettet digital træning, der består af syv forskellige styrketræningsmaskiner, som sikrer, at hele kroppen bliver trænet igennem. Kom og se vores digitale træningscenter på Strandvejen 104A. 

Min Fysioterapi

Med MinFysioterapi-app’en kan du både træne og konsultere en fysioterapeut online hjemmefra. Dermed bliver fysioterapi og fysisk aktivitet mere fleksibelt – uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed.

App’en indeholder både diagnose-specifikke og generelle træningsvideoer målrettet f.eks. ryg, knæ og skuldre. Alle træningsforløb er inddelt i niveauer.

Fysioterapeut holder en håndvægt
Fysioterapeut laver personlig træning med en patient

Personlig træning

Personlig træning er en koncentreret træningsform, hvor intet er overladt til tilfældigheder. Du får en uddannet personlig træner til din rådighed, du bliver analyseret og testet, og du får et personligt program at gå ud fra.

Gratis prøvetræning

Vi tilbyder gratis prøvetimer på en lang række hold. Det gælder f.eks. BioCircuit, teen-hold, pilates og efterfødselstræning.

Holdtræning med fysioterapeut