Praktisk information

Dit første besøg

Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med din problematik.

Vi har sendt dig en mail fra DigiFys. I mailen er der et oplysningsskema, som vi beder dig udfylde, før din første behandling. På den måde er fysioterapeuten bedst muligt forberedt på din problematik. 

Hvis du har en sundhedsforsikring, der skal dække dine udgifter, skal vi have bevillingen fra din forsikring, før behandlingen starter.

Du kan få tilskud fra den offentlige sygesikring, hvis du har en henvisning fra lægen, men tidligst fra den dato, hvor henvisningen er udstedt.

Husk at medbringe dit gule sygesikringskort.

 

Fysioterapeut tager imod en patient

Forsikringer og henvisninger

Har du en henvisning fra lægen?

  • Hvis du har fået en henvisning til fysioterapi fra din læge, kan du få tilskud fra den offentlige sygesikring. Men tidligst fra den dato, hvor henvisningen er udstedt.

  • Det er dit ansvar som patient, at der ligger en henvisning på behandlingstidspunktet. Ellers skal du betale det fulde honorar for din behandling. 
Patient modtager ultralydsscanning

Har du en forsikring, der skal betale for din behandling?

  • Hvis du har en sundhedsforsikring, der skal dække dine udgifter, kan vi sende regningen direkte til forsikringsselskabet. Men det kræver, at vi modtager bevillingen fra din forsikring, før din behandling starter. Du kan medbringe bevillingen til din første behandling eller maile den til admin@fdhellerup.dk.

  • Det er dit ansvar, at vi modtager bevillingen senest samme dag, som din behandling starter. Ellers skal du betale det fulde honorar for din behandling. Efterfølgende kan du selv sende regningen ind til forsikringsselskabet og få pengene refunderet.
     
  • Vær opmærksom på, om din forsikring kræver, at du har en henvisning fra lægen, før behandlingen starter. Hvis forsikringen kræver henvisning, og du ikke har en, bliver behandlingen dyrere, og vi kan ikke sende regningen til forsikringsselskabet for dig.   
  • Du er selv forpligtet til at holde regnskab med, hvornår det antal behandlinger, du har fået bevilget af forsikringen, er opbrugt. Hvis du modtager flere behandlinger, end du har fået bevilget, skal du selv betale det fulde honorar.

  • Det er forskelligt, hvilke behandlinger forsikringsselskaberne dækker. Modtager du behandlinger, som ikke er dækket af din forsikring, skal du selv betale for disse behandlinger. 

Priser og betaling

Betaling og rykkergebyr

Du skal betale for din behandling umiddelbart efter konsultationen. Det kan du enten gøre i vores betalingsautomat, hos personalet i receptionen eller via Mobilepay. Vi tillægger et rykkergebyr, hvis vi ikke har modtaget din betaling og derfor skal bruge tid på at kontakte dig.

Aktuelle priser

Herunder finder du de aktuelle priser for behandling med og uden henvisning fra lægen. Uden henvisning betaler du det fulde honorar (kolonnen til venstre). Med henvisning betaler du kun patientandelen (kolonnen til højre).

Behandlingstakster, pr. 1. april 2024 - Gruppe 1 patienter

Ydelse Fuldt honorar Tilskud Patientandel
1. konsultation
506,72 kr.
199,14 kr.
307,58 kr.
Individuel konsultation
322,19 kr.
126,62 kr.
195,57 kr.
Superviseret selvtræning på klinik
107,42 kr.
42,22 kr.
65,20 kr.
Holdkonsultation pr. person
214,81 kr.
84,42 kr.
130,39 kr.
Udeblivelse
322,19 kr.
-
322,19 kr.
Grundtillæg*
45,00 kr.
-
45,00 kr.

*Grundtillæg betales for følgende ydelser, som ikke dækkes af Sygesikringen:

Grundtillægget kan fravælges. Hvis tillægget fravælges, faktureres ovenstående ydelser enkeltvis, når de anvendes. Spørg efter priserne i receptionen. Der afregnes efter hver behandling.

Patientadministrator tager imod opkald og bookinger

Tidsbestilling

Ring til os på 3962 9520 kl. 8-16 på alle hverdage.

Hvis telefonen er optaget, kan du lægge en besked på vores telefonsvarer eller sende en mail til admin@fdhellerup.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Vi aflytter telefonbeskeder og læser mails løbende dagen igennem, så læg eller send endelig en besked.

Du kan også booke tid online her.

Afbud og udeblivelser

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en behandling, skal vi vide det senest kl. 18 dagen før, medmindre du er blevet akut syg.

Ring 3962 9520 eller send en mail til admin@fdhellerup.dk
Du kan også aflyse tiden via online-booking

Hvis du ikke melder afbud til en behandling, sender vi dig en regning på et udeblivelsesgebyr. Beløbet svarer til den planlagte behandling uden sygesikringstilskud.  

FysioDanmark Hellerups kalender