Træn derhjemme med app’en MinFysioterapi

MinFysioterapi er en app, der tilbyder online-træningsforløb og online-konsultationer med professionelle fysioterapeuter. 

Med MinFysioterapi-app’en kan du både træne og konsultere en fysioterapeut hjemme i stuen. Dermed bliver fysioterapi og fysisk aktivitet mere fleksibelt – uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed.

App’en indeholder både diagnose-specifikke træningsvideoer (f.eks. parkinson) og generelle træningsvideoer målrettet f.eks. ryg, knæ og skuldre. Alle træningsforløb er inddelt i niveauer.   

For kun 99 kr. om måneden får du adgang til alle vores træningsvideoer på app’en. Derudover får du adgang til en lang række andre træningsvideoer, f.eks. yoga og styrketræning, udviklet af Technogym.

Desuden giver app’en mulighed for at booke online-konsultationer med MinFysioterapis fysioterapeuter for 375 kr. pr. gang. Online-konsultationen kræver ikke henvisning fra lægen. 

Bag app’en står et hold af passionerede og professionelle fysioterapeuter. Vi udvikler app’ens træningsvideoer med udgangspunkt i de kliniske retningslinjer og videnskabelig evidens. Det er også MinFysioterapis fysioterapeuter, der varetager de online-konsultationer, der bookes via app’en.