Mød vores personale

Rim El Sammaa-Aru overtog klinikken i 1998 og blev uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1995. Rim har en bred erfaring i at behandle både børn og voksne. Derudover har hun skrevet to bøger om træning, “Vær din egen personlige træner” og ” Træn dig til en bedre fødsel”. I 2014 afsluttede hun en Master i Fitness, Aktiv livsstil og Læring fra Syddansk Universitet. Rim tilbyder, udover fysioterapi også hjælp til livsstilsændringer og personlig træning. I 2013 overtog hun Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm, hvor det også er muligt at bestille tid på 45860508.

Rim behandler i Hellerup, uden sygesikringstilskud, og kan bookes på 39629520.

Priser:
Fysioterapeutisk konsultation/behandling 750,00 kr. Medlemskab af ‘danmark’ giver tilskud.
Personlig træning 995,00 kr.pr. time
Livsstilsscreening 1.500,00 kr.
Livsstil opfølgende konsultationer 995,00 kr. pr. time

Information og er på vej.

Thibaut er født i 1993 og uddannet i 2017 i Frankrig; taler dansk, fransk og engelsk.
Han har i sin behandling fokus på manuel behandling for at løse muskulære og ledproblemer. Han kombinerer disse teknikker med manipulationer og øvelser for at genskabe bevægelse.
Thibaut tilbyder også dry-needling, shockwave, kinesio-taping og hooking terapi til vævsarbejde og er i færd med at lære muskuloskeletal ultralydsscanning.
Fritiden bruges på yderligere dansk undervisning, ishockey for Gentofte Stars, og han dyrker fitness.
Thibaut er rolig og fokuseret, men med humor. Det gode patient-terapeutforhold er nøglen til succes.

.

Stinus Olesen er fra 1975 og uddannet januar 2006 fra skolen i København.

Stinus er en fysioterapeut, der i sin manuelle behandling lægger stor vægt på udspænding af blandt andet muskulaturen. Han har gennem tiden behandlet bredt fysioterapeutisk og har i perioder haft ekstra opmærksomhed rettet mod knæ og ryg. Sammen med manuelle behandlingsteknikker har
Stinus oparbejdet en stor erfaring i brug af blandt andet træning, laser, akupunktur og tapening. En stor del af hans arbejdsdag foregår cyklende rundt til behandling i hjemmet hos de patienter, der ikke fysisk kan komme til klinikken.

Stinus sætter altid patienten i fokus og er en rigtig god aktiv lytter. Han er ekstremt hjælpsom og fleksibel både i forhold til at kunne imødegå patienternes behov for sene tider, men også som kollega i form af sparring og stor loyalitet. Han er en åben og rummelig behandler, der er patienternes “advokat”.

Stinus tænker i helheder som det bærende, hvad enten han undersøger en patient, eller han kigger på klinikkens struktur i hverdagen. At være fælles om at løfte opgaver og gøre det med manér er vigtige elementer i hans hverdag. Når Stinus ikke behandler, beskæftiger han sig med forfatterskab og træning.


Thomas Kaas Ibsen, født 1985, er uddannet fysioterapeut fra skolen i Roskilde.

Det er vigtigt for Thomas, at du som patient selv er aktiv i behandlingen og er flittig med de aftalte hjemmeøvelser.
I sin behandling anvender Thomas manuelle teknikker samt akupunktur, tapening, kinesiotape, laser og terapeutisk ultralyd.

I øjeblikket er Thomas i gang med at uddanne sig indenfor ultralydsscanning, som er et godt diagnostisk supplement til den fysioterapeutiske undersøgelse.

Thomas bruger meget af sin fritid i håndboldhaller, hvor han er træner for nogle unge drenge samt agerer sportsfysioterapeut.
At holde sig i god fysisk form betyder meget for Thomas, som er aktiv indenfor styrketræning og løb. Han giver gerne gode råd og deler erfaringer fra sin egen træning.


Lis er klinikkens sekretær, ansat siden 2016 og er sammen med Rim El Sammaa-Aru ansvarlig for den daglige drift af FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi & Træning i Hellerup/Charlottenlund samt Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm.
Du møder Lis i telefonen, og når du kommer på klinikken, hvor hun vil være behjælpelig med alt fra tidsbestilling, ændring af tid, betalinger m.m.

Tilknyttet som vikar.