Mød vores personale

Rim El Sammaa-Aru overtog klinikken i 1998 og blev uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1995. Rim har en bred erfaring i at behandle både børn og voksne. Derudover har hun skrevet to bøger om træning, “Vær din egen personlige træner” og ” Træn dig til en bedre fødsel”. I 2014 afsluttede hun en Master i Fitness, Aktiv livsstil og Læring fra Syddansk Universitet. Rim tilbyder, udover fysioterapi også hjælp til livsstilsændringer og personlig træning. Som et nyt tiltag er det muligt at få lavet individuelle såler. Rim arbejder desuden med supersole til voksne/børn, solemaids til børn med hælsmerter samt testning med kropsaldermåling samt golf bodytest.

Rim kan bookes på telefon 39629520.

Priser:
Fysioterapeutisk konsultation/behandling 750,00 kr. Medlemskab af ‘danmark’ giver tilskud.
Personlig træning 995,00 kr.pr. time
Livsstilsscreening 1.500,00 kr.
Livsstil opfølgende konsultationer 995,00 kr. pr. time


Lis er klinikkens sekretær, ansat siden 2016 og er sammen med Rim El Sammaa-Aru ansvarlig for den daglige drift af FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi & Træning i Hellerup/Charlottenlund samt Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm.
Du møder Lis i telefonen, og når du kommer på klinikken, hvor hun vil være behjælpelig med alt fra tidsbestilling, ændring af tid, betalinger m.m.

Thibaut er født i 1993 og uddannet i 2017 i Frankrig; taler dansk, fransk og engelsk.
Han har i sin behandling fokus på manuel behandling for at løse muskulære og ledproblemer. Han kombinerer disse teknikker med manipulationer og øvelser for at genskabe bevægelse.
Thibaut tilbyder også dry-needling, shockwave, kinesio-taping og hooking terapi til vævsarbejde og er i færd med at lære muskuloskeletal ultralydsscanning.
Fritiden bruges på yderligere dansk undervisning, ishockey for Gentofte Stars, og han dyrker fitness.
Thibaut er rolig og fokuseret, men med humor. Det gode patient-terapeutforhold er nøglen til succes.

.

Mathias tager sig udelukkende af hjemmepatienter.
Foto er på vej.

Thomas Kaas Ibsen, født 1985, er uddannet fysioterapeut fra skolen i Roskilde.

Det er vigtigt for Thomas, at du som patient selv er aktiv i behandlingen og er flittig med de aftalte hjemmeøvelser.
I sin behandling anvender Thomas manuelle teknikker samt akupunktur, tapening, kinesiotape, laser og terapeutisk ultralyd.

I øjeblikket er Thomas i gang med at uddanne sig indenfor ultralydsscanning, som er et godt diagnostisk supplement til den fysioterapeutiske undersøgelse.

Thomas bruger meget af sin fritid i håndboldhaller, hvor han er træner for nogle unge drenge samt agerer sportsfysioterapeut.
At holde sig i god fysisk form betyder meget for Thomas, som er aktiv indenfor styrketræning og løb. Han giver gerne gode råd og deler erfaringer fra sin egen træning.


Helena, født 1994 og uddannet fra fysioterapeutskolen i København.
Helena er certificeret Golffysioterapeut og. GLA:D fysioterapeut. Hun foretager behandlinger med shockwave, laser, ultralyd og Kinesio tapening.
Helena har været i FysioDanmark regi siden jan 2016 og har erfaring med holdtræning; individuel træning såvel som manuelle teknikker. Hun har desuden erfaring fra psykiatrien, hvor hun har trænet med veteraner samt senest medvirket i et forskningsprojekt på Frederiksberg hospital vedr. astma.
Helena har udover sin fysioterapeutuddannelse også læst to år på radiografuddannelsen og behersker kompetencer indenfor konventionel røntgen, CT-scanning, MR-scanning, PET- CT, SPECT-CT, mammografi samt stråleterapi.


Andreas er uddannet fra professionshøjskolen Absalon i Næstved i 2018.
Udover uddannelsen har Andreas taget kurser i forskellige manuelle teknikker, heriblandt manipulation. I sin behandling arbejder Andreas forskningsbaseret og gør brug af en blanding mellem manuelle teknikker og træning til at afhjælpe muskel- og ledproblematikker.
Han kan som tillæg til sin behandling gøre brug af shockwave, laser og kinesiotape.
Andreas har fokus på det hele menneske i sin behandling. Der er ikke kun fokus på skaden, men også de frustrationer og begrænsninger en skade kan medføre. Det er vigtigt for Andreas, at man går fra sin behandling med følelsen af, at man har værktøjerne til at tackle skaden og dens medfølgende problematikker.


Nicolai er født i 1987. Uddannet fysioterapeut fra Hillerød i 2016.

Nicolai går op i at behandle helhedsorienteret med vægt på den bio- psyko- sociale model. Han har også en passion for den manuelle fysioterapi, samt for træning som en del af behandlingen. Nicolai har tidligere arbejdet inden for psykiatrien, som han også stadig brænder for. Han har erfaring med at arbejde med de fleste psykiatriske diagnoser.
Når Nicolai arbejder med patienter, udstyrer han gerne sine patienter med motivation og redskaber, der gør at patienten kan komme deres smerter til livs og giver patienten redskaber til at afhjælpe tilbagefald.
Nicolai arbejder med blandt andet forskellige manuelle teknikker, akupunktur og med en forståelse for bevægelse og træning.
I sin fritid arbejder han i en fægteklub på Østerbro, både som træner og sportsfysioterapeut og dyrker fægtning, styrketræning og yoga. Nicolai, er som fysioterapeut, tilknyttet landsholdet i fægtning.

Tilknyttet som vikar.


Ashraf (1994) blev uddannet fra Københavns Professionshøjskole Metropol i juni 2019.
Ashraf gør stor brug af den nye evidens (videnskab), indenfor fysioterapi og tager stilling til enkelte menneske.
Ashraf sætter altid patienten i fokus, og sørger for at tage stilling til patientens både fysiske problematik samt frustrationerne det medfører.
Han er tidligere karateudøver, fodboldspiller og atletikudøver og har igennem de mange år med sport opbygget en interesse for bl.a. sportsskader. Han er uddannet i FIFA Sports Diploma in Football Medicine i 2019, som er et officielt kursus i sportsskader og behandling under FIFA.
Ashraf arbejder kommunikativt rigtigt godt med børn og unge, og finder stor interesse i at arbejde med den aldersgruppe.
Fritiden går med styrketræning og fodbold.
Foto og tekst er på vej.
Foto og tekst er på vej.