Mød vores personale

Rim El Sammaa-Aru overtog klinikken i 1998 og blev uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1995. Rim har en bred erfaring i at behandle både børn og voksne. Derudover har hun skrevet to bøger om træning, “Vær din egen personlige træner” og ” Træn dig til en bedre fødsel”. I 2014 afsluttede hun en Master i Fitness, Aktiv livsstil og Læring fra Syddansk Universitet. Rim tilbyder, udover fysioterapi også hjælp til livsstilsændringer og personlig træning. I 2013 overtog hun Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm, hvor det også er muligt at bestille tid på 45860508.

Rim behandler i Hellerup, uden sygesikringstilskud, og kan bookes på 39629520.

Priser:
Fysioterapeutisk konsultation/behandling 750,00 kr. Medlemskab af ‘danmark’ giver tilskud.
Personlig træning 995,00 kr.pr. time
Livsstilsscreening 1.500,00 kr.
Livsstil opfølgende konsultationer 995,00 kr. pr. time


Fysioterapeut Helena Brodthagen, født i 1994 i Solrød Strand, uddannet fra fysioterapeutskolen i København i 2019 og er dermed opdateret med den nyeste viden fra skolen.

Desuden har hun læst to år til radiografuddannelsen og har noget af et røntgensyn når det kommer til kroppens anatomi.
Helena har en lang danseerfaring og danset siden 2001, hvor hun har gået på diverse danseskole og senest på Freddy Petersens danseskole. Helena har prøvet kræfter med en bred vifte af danseformer gennem tiden alt fra Hiphop til Jazz og desuden blevet udfordret med at stille op til forskellige konkurrencer, hvor der er kommet et par medaljer med hjem.
Helena kan godt lide at bruge sin fritid på at udfordre sig selv, specielt fysisk hvor hun senest har deltaget i et intensivt bokseforløb på 4mdr., hvor der slutteligt skulle stilles op til en tur i bokseringen.
Helena har erfaring som fysioterapeut fra psykiatrien og herunder haft studiejob med træning af veteraner. Helena har erfaring med holdtræninger såvel som individuelle træning og manuelle teknikker. Senest har hun medvirket i et forskningsprojekt på Frederiksberg hospital omhandlede astma.
Helena lægger stor vægt på at du som patient føler dig imødekommet og hørt, at du går fra behandlingen med en forståelse for din situation og føler dig klædt på til at kunne håndtere denne. Hun er desuden uddannet til at kunne foretage chokbølgebehandlinger, kinesiotapening og laser og er i gang med at uddanne sig indenfor ultralyd. Desuden vil Helena senere på året tilbyde en masse spændende holdtræninger med kroppens mange bevægelser i fokus, samtidig med at en god holdgejst og træningsglæde skal være i fokus.

Thibaut er født i 1993 og uddannet i 2017 i Frankrig; taler dansk, fransk og engelsk.
Han har i sin behandling fokus på manuel behandling for at løse muskulære og ledproblemer. Han kombinerer disse teknikker med manipulationer og øvelser for at genskabe bevægelse.
Thibaut tilbyder også dry-needling, shockwave, kinesio-taping og hooking terapi til vævsarbejde og er i færd med at lære muskuloskeletal ultralydsscanning.
Fritiden bruges på yderligere dansk undervisning, ishockey for Gentofte Stars, og han dyrker fitness.
Thibaut er rolig og fokuseret, men med humor. Det gode patient-terapeutforhold er nøglen til succes.

.

Stinus Olesen er fra 1975 og uddannet januar 2006 fra skolen i København.

Stinus er en fysioterapeut, der i sin manuelle behandling lægger stor vægt på udspænding af blandt andet muskulaturen. Han har gennem tiden behandlet bredt fysioterapeutisk og har i perioder haft ekstra opmærksomhed rettet mod knæ og ryg. Sammen med manuelle behandlingsteknikker har
Stinus oparbejdet en stor erfaring i brug af blandt andet træning, laser, akupunktur og tapening. En stor del af hans arbejdsdag foregår cyklende rundt til behandling i hjemmet hos de patienter, der ikke fysisk kan komme til klinikken.

Stinus sætter altid patienten i fokus og er en rigtig god aktiv lytter. Han er ekstremt hjælpsom og fleksibel både i forhold til at kunne imødegå patienternes behov for sene tider, men også som kollega i form af sparring og stor loyalitet. Han er en åben og rummelig behandler, der er patienternes “advokat”.

Stinus tænker i helheder som det bærende, hvad enten han undersøger en patient, eller han kigger på klinikkens struktur i hverdagen. At være fælles om at løfte opgaver og gøre det med manér er vigtige elementer i hans hverdag. Når Stinus ikke behandler, beskæftiger han sig med forfatterskab og træning.


Thomas Kaas Ibsen, født 1985, er uddannet fysioterapeut fra skolen i Roskilde.

Det er vigtigt for Thomas, at du som patient selv er aktiv i behandlingen og er flittig med de aftalte hjemmeøvelser.
I sin behandling anvender Thomas manuelle teknikker samt akupunktur, tapening, kinesiotape, laser og terapeutisk ultralyd.

I øjeblikket er Thomas i gang med at uddanne sig indenfor ultralydsscanning, som er et godt diagnostisk supplement til den fysioterapeutiske undersøgelse.

Thomas bruger meget af sin fritid i håndboldhaller, hvor han er træner for nogle unge drenge samt agerer sportsfysioterapeut.
At holde sig i god fysisk form betyder meget for Thomas, som er aktiv indenfor styrketræning og løb. Han giver gerne gode råd og deler erfaringer fra sin egen træning.


Lis er klinikkens sekretær, ansat siden 2016 og er sammen med Rim El Sammaa-Aru ansvarlig for den daglige drift af FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi & Træning i Hellerup/Charlottenlund samt Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm.
Du møder Lis i telefonen, og når du kommer på klinikken, hvor hun vil være behjælpelig med alt fra tidsbestilling, ændring af tid, betalinger m.m.


Nicolai er født i 1987. Uddannet fysioterapeut fra Hillerød i 2016.

Nicolai går op i at behandle helhedsorienteret med vægt på den bio- psyko- sociale model. Han har også en passion for den manuelle fysioterapi, samt for træning som en del af behandlingen. Nicolai har tidligere arbejdet inden for psykiatrien, som han også stadig brænder for. Han har erfaring med at arbejde med de fleste psykiatriske diagnoser.
Når Nicolai arbejder med patienter, udstyrer han gerne sine patienter med motivation og redskaber, der gør at patienten kan komme deres smerter til livs og giver patienten redskaber til at afhjælpe tilbagefald.
Nicolai arbejder med blandt andet forskellige manuelle teknikker, akupunktur og med en forståelse for bevægelse og træning.
I sin fritid arbejder han i en fægteklub på Østerbro, både som træner og sportsfysioterapeut og dyrker fægtning, styrketræning og yoga. Nicolai, er som fysioterapeut, tilknyttet landsholdet i fægtning.

Tilknyttet som vikar.

Ashraf (1994) blev uddannet fra Københavns Professionshøjskole Metropol i juni 2019.
Ashraf gør stor brug af den nye evidens (videnskab), indenfor fysioterapi, og tager stilling til den samt det enkelte menneske, som står overfor ham.
Han er tidligere karateudøver, fodboldspiller og atletikudøver og har igennem de mange år med sport opbygget en interesse for bl.a. sportsskader. Han er uddannet i FIFA Sports Diploma in Football Medicine i 2019, som er et officielt kursus i sportsskader og behandling under FIFA.
Ashraf arbejder kommunikativt rigtigt godt med børn og unge, og finder stor interesse i at arbejde med den aldersgruppe.
Ashraf sætter altid patienten, der står overfor ham i fokus, og sørger for at tage stilling til patientens både fysiske problematik, men også frustrationerne der medfører.
Fritiden går med styrketræning og fodbold.