Mød vores personale

Rim El Sammaa-Aru overtog klinikken i 1998 og blev uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1995. Rim har en bred erfaring i at behandle både børn og voksne. Derudover har hun skrevet to bøger om træning, “Vær din egen personlige træner” og ” Træn dig til en bedre fødsel”. I 2014 afsluttede hun en Master i Fitness, Aktiv livsstil og Læring fra Syddansk Universitet. Rim tilbyder, udover fysioterapi også hjælp til livsstilsændringer og personlig træning. I 2013 overtog hun Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm, hvor det også er muligt at bestille tid på 45860508.

Rim behandler i Hellerup, uden sygesikringstilskud, og kan bookes på 39629520.

Priser:
Fysioterapeutisk konsultation/behandling 750,00 kr. Medlemskab af ‘danmark’ giver tilskud.
Personlig træning 995,00 kr.pr. time
Livsstilsscreening 1.500,00 kr.
Livsstil opfølgende konsultationer 995,00 kr. pr. time

Thomas Laursen, født i 1990 og uddannet fysioterapeut ved Professionshøjskolen Metropol, København. Siden 2016 Cred. MDT (McKenzie) uddannet; særlige kompetencer til behandling af lænd- og nakkeproblemer.

Thomas lægger stor vægt på, at du som patient får redskaber til selv at håndtere din problematik i så vid udstrækning, det lader sig gøre.

Han har god erfaring med akupunktur, laser, terapeutisk ultralyd, Kinesio Tapening samt fast tapening, som han benytter i sin behandling, hvor det er relevant. Thomas bruger ultralydsscanning som supplement til fysioterapien. Ultralydsscanningen kan være med til at understøtte den fysioterapeutiske undersøgelse for at sikre en korrekt diagnose.

I 2017 påbegynder Thomas kursusrækken hos Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

Thomas møder sine patienter med smil og godt humør og lægger vægt på, at du som patient føler dig hørt. Et godt forløb sikres blandt andet ved at afstemme forventningerne til behandlingsforløbet.

En del af sin fritid bruger Thomas tid på styrketræning, hans store passion, og han besvarer gerne spørgsmål om emnet.

Patrick er født i 1986 og uddannet fysioterapeut ved Professionshøjskolen Metropol, København i januar 2014.

Han har god erfaring med behandling af alle typer smerter i bevægeapparatet. Gennem manuel behandling og stor viden indenfor genoptræning bringer han dig godt og sikkert hen til jeres fælles mål for behandlingen.

Patrick har været ansat siden 2014 og er at finde i vor klinik og træningscenter på Esperance Allé i Charlottenlund.

Patrick er gift og har to små børn. I sin fritid interesserer han sig for renovering og entreprise. Derudover fylder sport og idræt meget i hans liv, hvor han har opnået fine resultater indenfor Athletic Fitness.

Stinus Olesen er fra 1975 og uddannet januar 2006 fra skolen i København.

Stinus er en fysioterapeut, der i sin manuelle behandling lægger stor vægt på udspænding af blandt andet muskulaturen. Han har gennem tiden behandlet bredt fysioterapeutisk og har i perioder haft ekstra opmærksomhed rettet mod knæ og ryg. Sammen med manuelle behandlingsteknikker har
Stinus oparbejdet en stor erfaring i brug af blandt andet træning, laser, akupunktur og tapening. En stor del af hans arbejdsdag foregår cyklende rundt til behandling i hjemmet hos de patienter, der ikke fysisk kan komme til klinikken.

Stinus sætter altid patienten i fokus og er en rigtig god aktiv lytter. Han er ekstremt hjælpsom og fleksibel både i forhold til at kunne imødegå patienternes behov for sene tider, men også som kollega i form af sparring og stor loyalitet. Han er en åben og rummelig behandler, der er patienternes “advokat”.

Stinus tænker i helheder som det bærende, hvad enten han undersøger en patient, eller han kigger på klinikkens struktur i hverdagen. At være fælles om at løfte opgaver og gøre det med manér er vigtige elementer i hans hverdag. Når Stinus ikke behandler, beskæftiger han sig med forfatterskab og træning.


Thomas Kaas Ibsen, født 1985, er uddannet fysioterapeut fra skolen i Roskilde.

Det er vigtigt for Thomas, at du som patient selv er aktiv i behandlingen og er flittig med de aftalte hjemmeøvelser.
I sin behandling anvender Thomas manuelle teknikker samt akupunktur, tapening, kinesiotape, laser og terapeutisk ultralyd.

I øjeblikket er Thomas i gang med at uddanne sig indenfor ultralydsscanning, som er et godt diagnostisk supplement til den fysioterapeutiske undersøgelse.

Thomas bruger meget af sin fritid i håndboldhaller, hvor han er træner for nogle unge drenge samt agerer sportsfysioterapeut.
At holde sig i god fysisk form betyder meget for Thomas, som er aktiv indenfor styrketræning og løb. Han giver gerne gode råd og deler erfaringer fra sin egen træning.

Lis er klinikkens sekretær, ansat siden 2016 og er sammen med Rim El Sammaa-Aru ansvarlig for den daglige drift af FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi & Træning i Hellerup/Charlottenlund samt Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm.

Lis sørger for, at dagligdagen fungerer godt for både patienter og fysioterapeuter og står til enhver en tid klar til at hjælpe dig,

Tidligere direktionssekretær i shippingbranchen.Thomas er født i 1992 og blev i 2016 uddannet fra skolen i Hillerød.

Thomas tilbyder behandling, vejledning eller træning med forståelse for muskuloskeletale problematikker. Patienten er altid i centrum, og sammen udarbejder I den fremadrettede behandlingsstrategi.

Thomas har erfaring med kontor- og livsstilsrelaterede problematikker, idrætsfysioterapi m.m. og gør i sin behandling brug af manuel terapi, ultralyd, tape eller klinikkens træningsudstyr, alt efter behov.

I sin fritid dyrker han styrke- og løbetræning og har spillet elitefodbold i FC Nordsjælland ungdomsakademi.

Tilknyttet som vikar


Mads, født i 1989 og uddannet fysioterapeut ved Professionshøjskolen Metropol, København.

Gennem manuel behandling, træningsudstyr, akupunktur, Kinesio tapening eller fast tapening fastlægges der et individuelt genoptræningsforløb, hvor du som patient bliver inddraget i behandlingen og deltager aktivt i form af træning hjemme eller i fitnesscenter.
Det er vigtigt for Mads, at hver enkelt patient vejledes i egen problemstilling, så den efterfølgende behandling/genoptræning anskueliggøres bedst muligt.

Mads bruger en del af sin fritid på styrketræning, løb og badminton.
Har du brug for sparring eller et godt råd, besvarer han gerne spørgsmål.