Mød vores personale

Rim El Sammaa-Aru overtog klinikken i 1998 og blev uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1995. Rim har en bred erfaring i at behandle både børn og voksne. Derudover har hun skrevet to bøger om træning, “Vær din egen personlige træner” og ” Træn dig til en bedre fødsel”. I 2014 afsluttede hun en Master i Fitness, Aktiv livsstil og Læring fra Syddansk Universitet. Rim tilbyder, udover fysioterapi også hjælp til livsstilsændringer og personlig træning. Som et nyt tiltag er det muligt at få lavet individuelle såler. Rim arbejder desuden med supersole til voksne/børn, solemaids til børn med hælsmerter samt testning med kropsaldermåling samt golf bodytest.

Rim kan bookes på telefon 39629520.

Priser:
Fysioterapeutisk konsultation/behandling 750,00 kr. Medlemskab af ‘danmark’ giver tilskud.
Personlig træning 995,00 kr.pr. time
Livsstilsscreening 1.500,00 kr.
Livsstil opfølgende konsultationer 995,00 kr. pr. time


Vibe er uddannet fra Københavns Professionshøjskole, sommeren 2018.

Hun er efteruddannet i urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi og er dermed specialiseret i bækkenbunden.

Vibe arbejder således med graviditet og efterfødsel samt inkontinens og underlivsproblematikker hos både mænd og kvinder. Hun har også kurser i FysioFlow (bindevævstræning) og delte mavemuskler, som bl.a. bruges i efterfødselstræningen.

Udover bækkenbundsfysioterapi har Vibe tidligere arbejdet med almen fysioterapi, særligt nakke og ryg problematikker. Hun er desuden tidligere danser (moderne ballet, house og funk), og bruger gerne erfaringen fra dans og rytme i sin træning og øvelsesterapi med patienterne. Vibe kommer til at varetage fødselsforberedende hold samt efterfødselshold

Thibaut er født i 1993 og uddannet i 2017 i Frankrig; taler dansk, fransk og engelsk.
Han har i sin behandling fokus på manuel behandling for at løse muskulære og ledproblemer. Han kombinerer disse teknikker med manipulationer og øvelser for at genskabe bevægelse.
Thibaut tilbyder også dry-needling, shockwave, kinesio-taping og hooking terapi til vævsarbejde og er i færd med at lære muskuloskeletal ultralydsscanning.
Fritiden bruges på yderligere dansk undervisning, ishockey for Gentofte Stars, og han dyrker fitness.
Thibaut er rolig og fokuseret, men med humor. Det gode patient-terapeutforhold er nøglen til succes.

.

Mathias er primært udekørende fysioterapeut. FysioDanmark Hellerup tilbyder behandling i hjemmet til de patienter der ikke har mulighed for at komme på klinikken. Egen læge kan udstede en henvisning til hjemmebehandling hvis det findes relevant. Vi tilbyder også behandling i eget hjem uden henvisning hvis man ikke selv kan komme til klinikken enten på grund af smerter eller handicap.
Foto er på vej.

Thomas Kaas Ibsen, født 1985, er uddannet fysioterapeut fra skolen i Roskilde.

Det er vigtigt for Thomas, at du som patient selv er aktiv i behandlingen og er flittig med de aftalte hjemmeøvelser.
I sin behandling anvender Thomas manuelle teknikker samt akupunktur, tapening, kinesiotape, laser og terapeutisk ultralyd.

I øjeblikket er Thomas i gang med at uddanne sig indenfor ultralydsscanning, som er et godt diagnostisk supplement til den fysioterapeutiske undersøgelse.

Thomas bruger meget af sin fritid i håndboldhaller, hvor han er træner for nogle unge drenge samt agerer sportsfysioterapeut.
At holde sig i god fysisk form betyder meget for Thomas, som er aktiv indenfor styrketræning og løb. Han giver gerne gode råd og deler erfaringer fra sin egen træning.

Foto og tekst er på vej


Andreas er uddannet fra professionshøjskolen Absalon i Næstved i 2018.
Udover uddannelsen har Andreas taget kurser i forskellige manuelle teknikker, heriblandt manipulation. I sin behandling arbejder Andreas forskningsbaseret og gør brug af en blanding mellem manuelle teknikker og træning til at afhjælpe muskel- og ledproblematikker.
Han kan som tillæg til sin behandling gøre brug af shockwave, laser og kinesiotape.
Andreas har fokus på det hele menneske i sin behandling. Der er ikke kun fokus på skaden, men også de frustrationer og begrænsninger en skade kan medføre. Det er vigtigt for Andreas, at man går fra sin behandling med følelsen af, at man har værktøjerne til at tackle skaden og dens medfølgende problematikker.


Nicolai er født i 1987. Uddannet fysioterapeut fra Hillerød i 2016.

Nicolai går op i at behandle helhedsorienteret med vægt på den bio- psyko- sociale model. Han har også en passion for den manuelle fysioterapi, samt for træning som en del af behandlingen. Nicolai har tidligere arbejdet inden for psykiatrien, som han også stadig brænder for. Han har erfaring med at arbejde med de fleste psykiatriske diagnoser.
Når Nicolai arbejder med patienter, udstyrer han gerne sine patienter med motivation og redskaber, der gør at patienten kan komme deres smerter til livs og giver patienten redskaber til at afhjælpe tilbagefald.
Nicolai arbejder med blandt andet forskellige manuelle teknikker, akupunktur og med en forståelse for bevægelse og træning.
I sin fritid arbejder han i en fægteklub på Østerbro, både som træner og sportsfysioterapeut og dyrker fægtning, styrketræning og yoga. Nicolai, er som fysioterapeut, tilknyttet landsholdet i fægtning.

Tilknyttet som vikar.


Ashraf (1994) blev uddannet fra Københavns Professionshøjskole Metropol i juni 2019.
Ashraf gør stor brug af den nye evidens (videnskab), indenfor fysioterapi og tager stilling til enkelte menneske.
Ashraf sætter altid patienten i fokus, og sørger for at tage stilling til patientens både fysiske problematik samt frustrationerne det medfører.
Han er tidligere karateudøver, fodboldspiller og atletikudøver og har igennem de mange år med sport opbygget en interesse for bl.a. sportsskader. Han er uddannet i FIFA Sports Diploma in Football Medicine i 2019, som er et officielt kursus i sportsskader og behandling under FIFA.
Ashraf arbejder kommunikativt rigtigt godt med børn og unge, og finder stor interesse i at arbejde med den aldersgruppe.
Fritiden går med styrketræning og fodbold.
Foto og tekst er på vej.
Foto og tekst er på vej.