Mød vores personale hos FysioDanmark Hellerup

Klinikejer, Fysioterapeut, Master i Fitness, Aktiv livsstil og læring, Cred. MDT, CMP | Rim El Sammaa-Aru

Rim El Sammaa-Aru overtog klinikken i 1998 og blev uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1995. Rim har en bred erfaring i at behandle både børn og voksne. Derudover har hun skrevet to bøger om træning, “Vær din egen personlige træner” og ” Træn dig til en bedre fødsel”. Hun har en Master i Fitness, Aktiv livsstil og Læring fra Syddansk Universitet. Rim tilbyder, udover fysioterapi også hjælp til Livsstilsændringer og personlig træning. Som et nyt tiltag er det muligt at få lavet individuelle såler. Rim arbejder med supersole til voksne/børn, solemaids til børn med hælsmerter samt testning med kropsaldermåling samt golf bodytest.

Rim kan bookes på telefon 39629520.

Priser:
Fysioterapeutisk konsultation/behandling 750,00 kr. Medlemskab af ‘danmark’ giver tilskud.
Personlig træning 995,00 kr.pr. time
Livsstilsscreening 1.500,00 kr.
Livsstil opfølgende konsultationer 995,00 kr. pr. time

Fysioterapeut  Vibe Jeppesen | Efteruddannelse i Gyn/obs
Vibe er uddannet fra Københavns Professionshøjskole, sommeren 2018.

Hun er efteruddannet i urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi og er dermed specialiseret i bækkenbunden.

Vibe arbejder således med graviditet og efterfødsel samt inkontinens og underlivsproblematikker hos både mænd og kvinder. Hun har også kurser i FysioFlow (bindevævstræning) og delte mavemuskler, som bl.a. bruges i efterfødselstræningen.

Udover bækkenbundsfysioterapi har Vibe tidligere arbejdet med almen fysioterapi, særligt nakke og ryg problematikker. Hun er desuden tidligere danser (moderne ballet, house og funk), og bruger gerne erfaringen fra dans og rytme i sin træning og øvelsesterapi med patienterne. Vibe kommer til at varetage fødselsforberedende hold samt efterfødselshold.

Fysioterapeut Håvard Mathisen

Fysioterapeut | Daniel Powell
Daniel er både udekørende fysioterapeut og behandler på klinikken. FysioDanmark Hellerup tilbyder behandling i hjemmet til de patienter der ikke har mulighed for at komme på klinikken. Egen læge kan udstede en henvisning til hjemmebehandling hvis det findes relevant. Vi tilbyder også behandling i eget hjem uden henvisning hvis man ikke selv kan komme til klinikken enten på grund af smerter eller handicap.

Thomas Kaas Ibsenfødt 1985, er uddannet fysioterapeut fra skolen i Roskilde.

Fysioterapeut  Thomas Kaas Ibsen

Det er vigtigt for Thomas, at du som patient selv er aktiv i behandlingen og er flittig med de aftalte hjemmeøvelser.
I sin behandling anvender Thomas manuelle teknikker samt akupunktur, tapening, kinesiotape, laser og terapeutisk ultralyd.

I øjeblikket er Thomas i gang med at uddanne sig indenfor ultralydsscanning, som er et godt diagnostisk supplement til den fysioterapeutiske undersøgelse. Thomas bruger meget af sin fritid i håndboldhaller, hvor han er træner for nogle unge drenge samt agerer sportsfysioterapeut.
At holde sig i god fysisk form betyder meget for Thomas, som er aktiv indenfor styrketræning og løb. Han giver gerne gode råd og deler erfaringer fra sin egen træning.

Fysioterapeut | Annette Tobler

Tekst er på vej

Fysioterapeut | Andreas G. Andresen
Andreas er uddannet fra professionshøjskolen Absalon i Næstved i 2018. Udover uddannelsen har Andreas taget kurser i forskellige manuelle teknikker, heriblandt manipulation. I sin behandling arbejder Andreas forskningsbaseret og gør brug af en blanding mellem manuelle teknikker og træning til at afhjælpe muskel- og ledproblematikker. 
Han kan som tillæg til sin behandling gøre brug af shockwave, laser og kinesiotape.
Andreas har fokus på det hele menneske i sin behandling. Der er ikke kun fokus på skaden, men også de frustrationer og begrænsninger en skade kan medføre. Det er vigtigt for Andreas, at man går fra sin behandling med følelsen af, at man har værktøjerne til at tackle skaden og dens medfølgende problematikker.

Fysioterapeut | Nicolai L. Rasmussen
Nicolai er født i 1987. Uddannet fysioterapeut fra Hillerød i 2016.

Nicolai går op i at behandle helhedsorienteret med vægt på den bio- psyko- sociale model. Han har også en passion for den manuelle fysioterapi, samt for træning som en del af behandlingen. Nicolai har tidligere arbejdet inden for psykiatrien, som han også stadig brænder for. Han har erfaring med at arbejde med de fleste psykiatriske diagnoser.
Når Nicolai arbejder med patienter, udstyrer han gerne sine patienter med motivation og redskaber, der gør at patienten kan komme deres smerter til livs og giver patienten redskaber til at afhjælpe tilbagefald.
Nicolai arbejder med blandt andet forskellige manuelle teknikker, akupunktur og med en forståelse for bevægelse og træning. Nicolai er påbegyndt Mckenzie-uddannelsen som giver redskaber til at diagnosticere og behandle smerter fra ryggen.
I sin fritid arbejder han i en fægteklub på Østerbro, både som træner og sportsfysioterapeut og dyrker fægtning, styrketræning og yoga. Nicolai, er som fysioterapeut, tilknyttet landsholdet i fægtning.

Fysioterapeut | Mette Nørgaard

Mette har i mange år været fysioterapeut på Rigshospitalet og den erfaring kan bruges i særdeleshed i rehabiliteringsøjemed. Mette er endvidere uddannet i at lave solemaids til børn med hælsmerter.

 

 

 

Fysioterapeut | Ashraf Tayeb Elbali
Ashraf (1994) blev uddannet fra Københavns Professionshøjskole Metropol i juni 2019.
Ashraf gør stor brug af den nye evidens (videnskab), indenfor fysioterapi og tager stilling til enkelte menneske.
Ashraf sætter altid patienten i fokus, og sørger for at tage stilling til patientens både fysiske problematik samt frustrationerne det medfører.
Han er tidligere karateudøver, fodboldspiller og atletikudøver og har igennem de mange år med sport opbygget en interesse for bl.a. sportsskader. Han er uddannet i FIFA Sports Diploma in Football Medicine i 2019, som er et officielt kursus i sportsskader og behandling under FIFA.
Ashraf arbejder kommunikativt rigtigt godt med børn og unge, og finder stor interesse i at arbejde med den aldersgruppe.
Fritiden går med styrketræning og fodbold.

Fysioterapeut | Dorrit Finn Poulsen

Fysioterapeut | José Cerdán

José er tilknyttet klinikken som vikar og kører både ude hos hjemmepatienter og behandler på klinikken.

Fysioterapeut | Isabel Munoz Palomo

Fysioterapeut | Katrine Fonnum Jakobsen

Patientadministrator | Aida El Sammaa-Aru

Patientadministrator | Laura Nørgaard

Patientadministrator | Maja Hedegaard

Patientadministrator| Linnéa Fristam

Patientadministrator| Marinus Sparre-Ulrich

Scroll til toppen