Mød vores personale hos FysioDanmark Hellerup

Book tid på telefon +45 39 62 95 20 eller på online tidsbestilling

Klinikejer, Fysioterapeut, Master i Fitness, Aktiv livsstil og læring, Cred. MDT, CMP |

Rim El Sammaa-Aru er uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1995 og har en Master i Fitness, Aktiv livsstil og Læring fra Syddansk Universitet. Derudover har hun skrevet to bøger om træning, “Vær din egen personlige træner” og ” Træn dig til en bedre fødsel”. Hun overtog klinikken i Hellerup Sundhedscenter i 1998.

Rim har bred erfaring med at behandle både børn og voksne. Ud over fysioterapi tilbyder hun hjælp til livsstilsændringer og personlig træning. Rim arbejder med supersole til voksne/børn, Solemaids til børn med hælsmerter, testning med kropsalder-måling samt golf bodytest.

Fysioterapeut Anna Fabricius Smitt | Efteruddannelse i Gyn/obs

Anna er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i 2021. Anna har speciale i urologisk, gynækologisk og obstretisk fysioterapi og underviser i gravidtræning, efterfødselstræning og generel styrke og afspænding af bækkenbunden. Anna har autorisation til at undersøge vaginalt og kan dermed teste knibefunktion af bækkenbunden med hensyn til inkontinens, smerte eller andre for bækkenbundsproblematikker.

Anna er uddannet hos BodyControl Pilates i 2015 og som yogalærer hos Find Balance Yoga i 2020. Disse former for træning benytter Anna sig af i sin praksis, der har til formål både at styrke og smidiggøre kroppen. Derudover afspejler kroppens udtryk ofte sindets tilstand, hvilket Anna tager højde for i arbejdet med det hele menneske.

 

Fysioterapeut | Thomas Kaas Ibsen

Thomas er uddannet fysioterapeut fra skolen i Roskilde. Derudover er han uddannet i GLA:D, som er et træningsforløb for patienter med artrose i knæ eller hofte. Thomas ser mange af denne type patienter i sin hverdag, hvor målet er at træne sig fri for en operation med indsætning af kunstigt knæ eller hofte. 

Thomas anvender manuelle teknikker samt akupunktur, tapening, kinesiotape, laser og terapeutisk ultralyd. Det er vigtigt for Thomas, at du som patient er aktiv i behandlingen og flittig med de aftalte hjemmeøvelser. Thomas er tidligere håndboldtræner for børn og unge, hvor han også har ageret sportsfysioterapeut. At holde sig i god fysisk form betyder meget for Thomas, som er aktiv inden for styrketræning og løb. Han giver gerne gode råd og deler erfaringer fra sin egen træning. 

Fysioterapeut  Ashraf Tayeb Elbali

Fysioterapeut | Ashraf Tayeb Elbali

Ashraf er uddannet fra Københavns Professionshøjskole Metropol i juni 2019. Han er desuden uddannet i FIFA Sports Diploma in Football Medicine i 2019, som er et officielt kursus i sportsskader og behandling under FIFA. 

Ashraf gør stor brug af den nye evidens inden for fysioterapi og tager stilling til det enkelte menneske. Han sætter altid patienten i fokus og tager stilling til patientens fysiske problematikker samt de frustrationer, der kan følge med. Ashraf arbejder kommunikativt rigtigt godt med børn og unge og har stor interesse i at arbejde med den aldersgruppe. 

Han er tidligere fodboldspiller samt  karate- og atletikudøver og har igennem mange år med sport opbygget en interesse for bl.a. sportsskader. Fritiden går med styrketræning og fodbold. 

Fysioterapeut | Nicolai L. Rasmussen

Fysioterapeut | Nicolai L. Rasmussen

Nicolai er uddannet fysioterapeut fra Hillerød i 2016 og er i gang med Mckenzie-uddannelsen, som giver redskaber til at diagnosticere og behandle smerter fra ryggen. Nicolai går op i at behandle helhedsorienteret med vægt på den bio-psyko-sociale model. Han har en passion for den manuelle fysioterapi samt for træning som en del af behandlingen. Nicolai arbejder med forskellige manuelle teknikker, akupunktur og med en forståelse for bevægelse og træning. 

Nicolai udstyrer gerne sine patienter med motivation og redskaber, der gør, at de nemmere kan komme deres smerter til livs og afhjælpe tilbagefald. Nicolai har tidligere arbejdet inden for psykiatrien, som han stadig brænder for. Han har erfaring med at arbejde med de fleste psykiatriske diagnoser.

I sin fritid arbejder han i en fægteklub på Østerbro, både som træner og sportsfysioterapeut og dyrker fægtning, styrketræning og yoga. Nicolai er tilknyttet landsholdet i fægtning som fysioterapeut.

Billede5

Fysioterapeut | Mette Nørgaard

Mette er uddannet fra Københavns Professionshøjskole i 1995 og har 25 års erfaring som fysioterapeut på Rigshospitalet.  

Mette har faste ugentlige hold som bl.a. styrketræning i maskiner, ryghold, funktionstræning samt all round-hold.  

Mette har en bred fysioterapeutisk fundering og vil, med sine års erfaringer, hjælpe patienterne til den bedst mulige livskvalitet og funktion i hverdagen.  

Mettes primære arbejde består i hjemmebehandlinger, styrke- og funktionstræningshold samt Solemaids; såler til børn med hælsmerter.  

Fysioterapeut | Dorrit Finn Poulsen

Dorrit er uddannet på Skolen for Fysioterapi i Holstebro i 1975. Hun har tidligere arbejdet som overfysioterapeut på Kommunehospitalet og været udstationeret som ledende fysioterapeut under krigen mellem Iraq og Iran i 1984-85. Hun startede i 1988 Klinik for Fysioterapi / Fysiurgisk Træningscenter som den første fysiurgiske træningsklinik i Danmark. Dorrit var tilknyttet Team Danmark som fysioterapeut 1985-1998 og har desuden været fysioterapeut for Alvin Aileys Company, når danserne har gæstet Danmark.  

Dorrits behandlingsmetode er holistisk med en overbevisning om, at eventuelle kontrakturer skal behandles, før genoptræningen sættes i gang, og at stabilitet/kinetic control går forud for bevægelse. Styrken trænes sidst og under hensyn til individet og ikke efter et koncept.
   
Dorrit har danset og undervist i ballet, primært modern dance og jazz samt klassisk ballet. Som gammel danser vægter Dorrit dynamisk kontrol over alt andet.   

Fysioterapeut | Daniel Powell

Daniel er uddannet fra Københavns Professionshøjskole (Campus Nordsjælland) i januar 2020. Han har desuden gennemført FIFA Sports Diploma in Football Medicine.

Daniel kombinerer evidensbaseret praksis og sin erfaring inden for atletik og fodbold og tager udgangspunkt i det enkelte menneskes individuelle problematikker. Med afsæt i at hjælpe mennesker med at hjælpe sig selv fokuserer Daniel på at kortlægge og konkretisere patientens fysiske problematikker. Patienten bliver klædt på til at indgå i et terapeutisk samarbejde, hvor man i fællesskab behandler og bearbejder den fysiske problematik og eventuelle frustration.

Daniel har tidligere spillet fodbold og dyrket atletik og har stor interesse for sportsskader, skadesforebyggende samt præstationsfremmende træning. Daniel bruger sin fritid på at træne og inddrager erfaringen herfra ind i sin behandling. 

Fysioterapeut | Jeppe Skov Kristensen

Jeppe er uddannet fra Københavns Professionshøjskole i 2021 og har under uddannelsen arbejdet som fysioterapeut i HIK’s fodboldafdeling, hvor han i dag er tilknyttet 2. divisionsholdet. 
 
Jeppe tager udgangspunkt i den bio-psyko-sociale model, og patienten vil modtage øvelser, værktøjer og råd til at afhjælpe problematikken nu og her såvel som i fremtiden. Jeppe sætter patienten i fokus og bruger tid på patientundervisning, da han ønsker, at patienten skal gå hjem med en dybere forståelse af problemstillingen. Det er vigtigt for Jeppe, at patienten føler sig klædt på til at kunne afhjælpe problematikken på egen hånd.
 
Jeppe har spillet fodbold, klatret og løbet i mange år, hvilket har resulteret i skader på egen krop. Jeppe ved derfor godt, hvilken indvirkning skader og dertil smerter, kan have – både fysisk og psykisk.

Fysioterapeut | Ismar Ibrakovic

Ismar har en kandidatgrad i fysioterapi fra Fakultetet for fysioterapi, Universitetet i Sarajevo, fra 2015.

Han beskæftiger sig med sportsskader, skuldre- og hofteproblematikker og alle andre former for fysioterapi og benytter sig blandt andet af massageteknikker.

Ismar kigger på hele kroppens biomekanik og arbejder tværfagligt for at nå patientens mål. Ismar har tidligere arbejdet på en sportsklinik med restitution, behandling og kropslig forbedring af blandt andet atleter og med udvikling af børns positive adfærd på en klinik for rehabilitering af børn i Kroatien.

Fysioterapeut | Siri Mie Loftheim

Siri er uddannet fra Københavns Professionshøjskole i 2021 og har efterfølgende taget Danske Fysioterapeuters kursus i behandling af patienter med osteoporose. 

Siri kigger på det hele menneske i sin behandling og lytter til patientens behov, så patienten både føler sig grundigt undersøgt, behandlet og lyttet til. Hun har som mål, at behandlingen ikke bare passer med patientens problematik, men at den også passer med, hvad det er realistisk at få integreret i en travl hverdag.  

Når en patient kommer med en problematik, er det vigtigt for Siri ikke bare at løse problemet her og nu. Hun tilstræber, at behandlingen bliver forebyggende, så patienten ikke senere kommer tilbage med samme problematik.   

Siri dyrker gymnastik og løbetræner i sin fritid og har tidligere danset moderne dans.  

Fysioterapeut | Magnus Wildt Dalsgard 

Magnus er uddannet fra Københavns Professionshøjskole i 2021 og har under uddannelsen arbejdet som fysioterapeut både i klinik og i HIK’s fodboldafdeling, hvor han i dag er fysioterapeut for 2. divisions seniorspillerne. 

Magnus beskæftiger sig med alle former for fysioterapi og har særligt interesse for fodbold samt forebyggelse, behandling og genoptræning af sportsskader. Han har således erfaring med knæ, ankler, hofter og muskelskader primært i benene. 

I sin behandling fokuserer Magnus på det hele menneske, ikke kun det fysiske, men også de mentale og sociale påvirkninger, der spiller ind i klientens dagligdag. Magnus bestræber sig på, at behandlingen indeholder en form for patientuddannelse med gode råd og hjemmeøvelser både her og nu, men også for at undgå tilbagefald eller lignende problematikker i fremtiden.  

I fritiden spiller Magnus fodbold. 

Fysioterapeut | Emil Brandt Lange

Emil er uddannet på Professionshøjskolen i Odense i januar 2022 og har under uddannelsen arbejdet som fodboldtræner i Næsby Boldklub. Ved siden af sit arbejde her i klinikken er han ansvarlig for fysioterapien i ungdomsafdelingen i HIK’s fodboldafdeling.

Han beskæftiger sig med alle former for fysioterapi, men har særligt fokus på forebyggelse og behandling af idrætsskader. Han har således erfaring med knæ, ankler, hofter og muskelskader, primært i benene.  

Emil har i sin behandling fokus på det hele menneske ud fra den bio-psyko-sociale model. Han lytter til patientens behov og sætter i samarbejde med patienten realistiske mål for behandlingen. Der vil være fokus på patientuddannelse, så du går fra behandlingen med en forståelse for din problematik, og hvordan den bedst kan håndteres.  

Massør og fysioterapeut-studerende Rasmus Ladefoged Nielsen

Rasmus læser til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole, hvor han beskæftiger sig med kontakten med mennesker og menneskers velvære foruden fysioterapi inden for alle dele af kroppen. 

I sin behandling har han fokus på den tætte kontakt, patientens behov og udfordringer, og at massagen er en fælles proces, hvor patient og behandler arbejder sammen. Målet er, at patienten føler sig mødt og lyttet til og går fra klinikken med en god oplevelse. 

Massør og fysioterapeut-studerende Cecilie Haugaard Høy

Cecilie læser til fysioterapeut på Professionshøjskolen Absalon, hvor hun beskæftiger sig med, hvordan kroppen hænger sammen rent anatomisk, og hvordan den påvirkes af en livsførelse med stress, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og andre belastende faktorer for kroppens muskulatur og generelle velvære.

I sin behandling har hun fokus på at skabe en afslappende atmosfære, hvor du som patient føler dig tryg og går fra klinikken med en følelse af at være afspændt og nede i gear. 

Cecilie fungerer også i klinikken som patientadministrator, hvor hun tager sig af patientkontakt, både hvad angår booking af tider, forsikringshåndtering, regninger osv. 

I sin fritid dyrker Cecilie styrketræning, løb og yoga.

Kommunikations- og procesmedarbejder | Helle Thilo 

Helle står for at opdatere hjemmeside og infoskærme, udarbejde skrivelser, posters og forskelligt andet informationsmateriale både internt og eksternt. Desuden løser hun diverse ad hoc-opgaver for klinikkens medarbejdere.

 

Administrativ medarbejder Vibe Jeppesen  

Vibe arbejder med online-fysioterapi, træningsvideoer og SoMe-opslag.

Administrativ medarbejder | Aida Isabel El-Sammaa-Aru

Aida Isabel fungerer som administrativ medarbejder i klinikken. 

Ved siden af arbejdet i klinikken studerer Aida på IT-Universitetet.

Patientadministrator | Laura Nørgaard

Laura fungerer som patientadministrator i klinikken. Laura tager sig af al patientkontakt, både hvad angår booking af tider, forsikringshåndtering, regninger osv. 

Ved siden af arbejdet i klinikken er Laura i gang med en kandidat i Avancerede materialer og sundhedsteknologi på DTU

Patientadministrator | Jonathan Hannibal Graungaard

Jonathan fungerer som patientadministrator i klinikken. Han tager sig af al patientkontakt, både hvad angår booking af tider, forsikringshåndtering, regninger osv.   

Patientadministrator og massør | Marinus Anthon Sparre-Ulrich

Marinus fungerer som massør og patientadministrator i klinikken. Han tager sig af al patientkontakt, både hvad angår booking af tider, forsikringshåndtering, regninger osv.   

Ved siden af arbejdet i klinikken studerer Marinus til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole. 

 

Patientadministrator | Selma Friis

Selma fungerer som patientadministrator i klinikken. Hun tager sig af al patientkontakt, både hvad angår booking af tider, forsikringshåndtering, regninger osv.   

Ved siden af arbejdet i klinikken studerer Selma til fysioterapeut. 

Patientadministrator | Rim Taha

Rim fungerer som patientadministrator i klinikken. Hun tager sig af al patientkontakt, både hvad angår booking af tider, forsikringshåndtering, regninger osv.   

Scroll to Top
Scroll til toppen