Om os

Om FysioDanmark Hellerup

Velkommen til FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi og Træning, der er beliggende i Hellerup Sundhedscenter, Strandvejen 104A stuen og på Strandvejen 102E i Hellerup samt på Esperance Alle 2 i Charlottenlund.

Vi er en visionær klinik med fokus på den enkelte patient og har igennem årene hjulpet mange til at få det bedre. Vi arbejder på et fagligt højt niveau og behandler ud fra den evidensbaserede viden, der er på vores område.

Vi vægter det manuelle højt i vores behandlinger og efteruddanner os løbende for at være opdaterede på den nyeste viden inden for fysioterapien. Vi er sparringspartnere på sundhedsrelaterede spørgsmål og tiltag og igangsætter gerne livsstilsændringer.

Vores målsætning er at diagnosticere og igangsætte en relevant behandling for vores patienter. Vi er en del af Hellerup Sundhedscenter og arbejder derfor tværfagligt i samarbejde med læger, medicinstuderende og jordemødre.

Vi har en fuldt etableret træningsafdeling på Esperance Alle 2 i Charlottenlund, hvor vi bl.a. tilbyder genoptræning og almindelig vedligeholdende træning. På Strandvejen 102E i Hellerup har vi en træningssal med et stort udbud af holdtræninger. Træningen kan både bestå af styrkende træning og konditionsgivende træning. Det er naturligvis muligt at få lagt et individuelt træningsprogram. 

Desuden tilbyder vi digital  træning, også kaldet Biocircuit, hvor syv træningsmaskiner sørger for, at hele kroppen bliver trænet igennem. Maskinerne indstiller sig automatisk efter din profil, når du logger ind.  

Vi er 14 faste fysioterapeuter og fire patientadministratorer. Vi vil alle gerne give en god oplevelse i forbindelse med behandlingen.

Læs mere om vores personale

Aflysning og gebyr for udeblivelse

Afbud bedes modtaget i god tid på telefon eller mail. Har vi ikke modtaget afbud senest kl. 18.00 dagen før behandlingsdagen, opkræves gebyr svarende til den planlagte behandling uden sygesikringstilskud.

Parkering Helleruphus

Venligst vær opmærksom på, at de optegnede p-pladser foran bygningen er forbeholdt Vækstfonden, og der vil blive opkrævet p-afgift, hvis man holder uden gyldig tilladelse. 

Find vej til FysioDanmark Hellerup