Om os

Om os FysioDanmark Hellerup

Velkommen til FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi og Træning, der er beliggende i Hellerup Sundhedscenter, Strandvejen 104 A, stuen og på Strandvejen 102 E, 2900 Hellerup samt på Esperance Alle 2, i Charlottenlund

Vi er en visionær klinik med fokus på den enkelte patient og har igennem årene hjulpet mange til at få det bedre. Vi arbejder på et fagligt højt niveau og behandler ud fra den evidensbaseret viden, der er på vores område.

Vi vægter det manuelle højt i vores behandlinger og efteruddanner os løbende for at kunne have den nyeste viden indenfor fysioterapien. Vi er sparringspartnere på sundhedsrelaterede spørgsmål og tiltag og igangsætter gerne livsstilsændringer. Vores målsætning er at diagnosticere og på baggrund af det igangsætte en relevant behandling for vores patienter. At vi ligger i Hellerup Sundhedscenter betyder at vi arbejder meget tværfagligt i samarbejde med læger, sygeplejerske og jordemødre.

Vi har en fuldt etableret træningsafdeling beliggende på Esperance alle 2, 2920 Charlottenlund, som gør det muligt at tilbyde genoptræning og alm. vedligeholdende træning op på Strandvejen 102 E i Hellerup har vi en stor træningssal med et stort udbud af holdtræninger. Træningen kan både bestå af styrkende træning samt konditionsgivende træning. Det er muligt at lave en aftale om programlægning

Vi er 14 faste fysioterapeuter og 5 patientadministratorer. Vi vil alle gerne give en god oplevelse i forbindelse med behandlingen hos os.

Læs mere om vores personale her.

Aflysning & gebyr for udeblivelse

Afbud bedes modtaget i god tid på telefon eller mail. Har vi ikke modtaget afbud senest kl. 18.00 dagen før behandlingsdagen, opkræves gebyr svarende til den planlagte behandling, uden Sygesikringstilskud.

Parkering Helleruphus

Vi beklager de nuværende, meget begrænsede p-forhold ved Helleruphus i forbindelse med byggeprojeket. Venligst vær OBS, at de optegnede p-pladser foran bygningen er forbeholdt Vækstfonden, og der vil blive opkrævet p-afgift, hvis man holder uden gyldig tilladelse.  Arbejdet vil pågå frem til ca. uge 18/2021.

Find vej til FysioDanmark Hellerup

Scroll til toppen