Behandlinger

Behandlinger

Vi behandler alle slags gener fra bevægeapparatet og bruger forskellige behandlingsteknikker alt afhængig af, hvad diagnosen er. Vi er uddannede inden for McKenzie, Mulligan, manuel behandling, massage, mobilisering, manipulation, idrætsfysioterapi mm.

Ud over almindelig fysioterapi – herunder holdtræning, forebyggende, rehabiliterende og vedligeholdende træning, som er nogle af de ydelser, sygesikringen yder tilskud til – er vi uddannet inden for andre fysioterapeutiske og manuelle behandlingstilbud, som der ikke ydes tilskud til. Det er blandt andet:

    • Laser
    • Shockbølgeterapi
    • Ultralydsscanning
    • Individuelt tilpassede såler – supersole og Solemaids
    • Behandling uden lægehenvisning med fuld patientbetaling.

Behandling uden for normal åbningstid
Det er muligt få behandling uden for normal arbejdstid mod merbetaling. Det aftales individuelt med behandleren. Se under priser, hvad behandling uden for normal arbejdstid koster. 

Behandling i eget hjem
Vi har de seneste 20 år udført behandlinger i hjemmet. Vi har flere udekørende fysioterapeuter, der kan hjælpe med rehabilitering, smertelindring mm. Hvis man ikke har mulighed for at komme til klinikken på grund af fysisk handicap, stærke smerter eller lignende, kan hjemmebehandling ordineres via egen læge. Hjemmebehandling kan også iværksættes med fuld egenbetaling, og har man en sundhedsforsikring, kan denne også bruges. Ring til klinikken på 39 62 95 20 for yderligere oplysninger.

Massage

Hvis du ønsker at få afspændt din nakke og ryg, så tilbyder vi massage hos vores dygtige stud.fys. Kiara.

For mere information og booking af tid kontakt klinikken på 39 62 95 20 eller admin@fdhellerup.dk

Holdtræning

Vi tilbyder træning på hold med og uden sygesikringstilskud. Holdtræningen foregår i vores træningscenter på Esperance alle 2, 2920 Charlottenlund, eller på Strandvejen 102 E og Strandvejen 104 A i Hellerup.

Spørg i receptionen, hvis du gerne vil vide mere om vores hold, eller ring på telefon 39 62 95 20. Se oversigten over vores mange forskellige hold herunder.