tidsbestilling

Tidsbestilling

Telefonerne er åbent dagligt fra kl 8.00-11.00 samt fra kl 14.00 til 15.00 på tlf: 88 88 65 65.

Herunder kan du klikke på “Bestil tid her” og booke direkte i kalenderen. Vælg først grunden til din booking og herefter tid hos den behandler du ønsker.

Tid Samme Dag

Vi har tidsbestillingssystemet “Tid samme dag” hos lægerne. Vi booker derfor umiddelbart ud i fremtiden hos lægerne. 

Dette betyder at du ringer mellem kl. 8-10 den dag du ønsker en tid og vi tilbyder herefter en tid senere samme dag. Hvis du ringer efter kl. 10, vil vi tilstræbe at tilbyde en tid samme dag, men kan dog ikke sikre det.

 

Du kan booke også booke tider over e-portalen fra dagen før fra kl. 16, dog ikke før.

Som udgangspunkt er der i skemaet sat 4 patienter til i timen. Nogle konsultationer er hurtigt klaret – andre varer længere tid. Dertil vil der i en lægeklinik altid kunne opstå akutte sager, der skal klares oveni det fastlagte skema. Derfor er den tid, man får, en cirkatid, selvom vi bestræber os på at se vores patienter til den aftalte tid.

Aflysning & gebyr for udeblivelse

Afbud bedes modtaget i god tid på telefon eller mail. Har vi ikke modtaget afbud senest kl. 18.00 dagen før behandlingsdagen, opkræves gebyr svarende til den planlagte behandling, uden Sygesikringstilskud.

Parkering Helleruphus

Vi beklager de nuværende, meget begrænsede p-forhold ved Helleruphus i forbindelse med byggeprojeket. Venligst vær OBS, at de optegnede p-pladser foran bygningen er forbeholdt Vækstfonden, og der vil blive opkrævet p-afgift, hvis man holder uden gyldig tilladelse.  Arbejdet vil pågå frem til ca. uge 18/2021.

Find vej til Lægeklinik Hellerup Sundhedscenter

Scroll til toppen