tidsbestilling

Tidsbestilling

Telefonerne er åbent dagligt fra kl 8.00-11.00 samt fra kl 14.00 til 15.00 på tlf: 88 88 65 65.

Herunder kan du klikke på “Bestil tid her” og booke direkte i kalenderen. Vælg først grunden til din booking og herefter tid hos den behandler du ønsker.

Lægernes arbejdstider

Thomas Aru
Thomas er i klinikken mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Du kan derfor booke tid ved ham de dage. 

Anette Graungaard
Anette er i klinikken mandag, onsdag og torsdag. Du kan derfor booke tid ved hende de dage. 

Ulrich Ghisler
Ulrich er i klinikken tirsdag, onsdag og fredag. Du kan derfor booke tid ved ham de dage.

Tid samme dag

Vi har tidsbestillingssystemet “Tid samme dag” hos lægerne og booker derfor ikke umiddelbart ud i fremtiden hos lægerne. 

Det betyder, at du ringer mellem kl. 8-10 den dag, du ønsker en tid, hvorefter vi tilbyder en tid senere samme dag. Hvis du ringer efter kl. 10, vil vi tilstræbe at tilbyde en tid samme dag, men kan dog ikke sikre det.

Du kan booke også tider over e-portalen fra dagen før fra kl. 16, dog ikke før.

Som udgangspunkt er der i skemaet sat 4 patienter til i timen. Nogle konsultationer er hurtigt klaret – andre varer længere tid. Dertil vil der i en lægeklinik altid kunne opstå akutte sager, der skal klares oveni det fastlagte skema. Derfor er den tid, man får, en cirkatid, selvom vi bestræber os på at se vores patienter til den aftalte tid.

Parkering Helleruphus

Vi beklager de nuværende, meget begrænsede p-forhold ved Helleruphus i forbindelse med byggeprojeket. Venligst vær OBS, at de optegnede p-pladser foran bygningen er forbeholdt Vækstfonden, og der vil blive opkrævet p-afgift, hvis man holder uden gyldig tilladelse.  Arbejdet vil pågå frem til ca. uge 18/2021.

Find vej til Lægeklinik Hellerup Sundhedscenter

Scroll til toppen