Om os

FysioDanmark Hellerup -Træningsafdeling

FysioDanmark Hellerup, træningsafdelingen er sammenhængende kvalitet.

Kvalitet skal være sammenhængende når fysioterapien folder sig ud med manuelle teknikker koblet med træningsviden. Formidling af viden og de at kunne guide dig som patient, er vores målsætning.

Velkommen til et anderledes koncept, som vi har valgt at kalde:
”Træning for Livet” Hos FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi og Træning har vi valgt at fokusere meget på det hyggelige og sociale aspekt. Træning skal være noget du glæder dig til. 

Vi ønsker at gøre det “sjovt” at træne. Vi har en vision om at kunne friste dig til et kontinuerligt træningsforløb, der bliver justeret efterhånden, som du forbedrer dig. Det kan lade sig gøre igennem jævnlige tests for at sikre, at du rent faktisk får udbytte af din træning. 

Vi vil i samarbejde med dig skabe et træningsprogram, der er sammensat, så det opfylder dine behov for træning. Hvilke behov, du har, vil vi hjælpe dig med at analysere. Du kan enten træne individuelt i styrketræningsmaskinerne/kredsløbsmaskinerne, eller du kan vælge at deltage på nogle af de holdtræningsaktiviteter, der bliver tilbudt.

Vi skaber trygge rammer for din træning, hvad enten du har trænet før eller er nybegynder.
Møde vores personale

Følg os på FaceBook

Scroll to Top
Scroll til toppen