Digital træning i maskiner (biocircuit)

Biocircuit er en effektiv og målrettet digital træning, der består af syv forskellige styrketræningsmaskiner, som sikrer, at hele kroppen bliver trænet igennem.   

Vores digitale træningscenter giver dig mulighed for at træne præcis, når det passer dig. Som medlem får du et lille armbånd med en chip. Chippen giver adgang til centret døgnet og indeholder samtidig dit personlige og skræddersyede træningsprogram, som en af vores fysioterapeuter lægger under en indledende konsultation.

Når du kommer for at træne og logger ind, indstiller maskinerne sig automatisk til din profil, hvad angår intensitet og belastning. Derved sparer du tid på ikke at skulle indstille maskinerne. Der er i alt syv maskiner, der sikrer, at du kommer alle de store muskelgrupper igennem. 

Robotteknologi hjælper dig
Alle bevægelser er styret af robotteknologi, og en lille skærm foran hver maskine fortæller dig nøjagtigt, hvad du skal gøre. Det 
gælder om at følge programmet på skærmen, som sikrer, at du yder den maksimale muskelkraft. Samtidig bliver træningen både alsidig og udfordrende.  

Hver øvelse varer 45 sekunder, og så har du 15 sekunder til at nå hen til næste maskine. På den måde varer det blot syv minutter at køre alle maskinerne igennem. Når du fire runder, har du lavet den perfekte styrketræning på 28 min. Men kan du kun nå to-tre runder i maskinerne, giver det også resultater. Vi anbefaler, at du gennemfører to-tre træningspas om ugen for at opnå det optimale udbytte.

Dit træningsprogram bliver tilknyttet en app, så du hele tiden kan følge med i din træning og have overblik over, hvordan du udvikler dig.  

Hvad koster det? 
Med et abonnement kan træne lige så ofte, som du ønsker hele ugen døgnet rundt. Det koster 600 kr. om måneden.  

Opfølgende træningsterapi
Hvis du har en henvisning fra lægen, kan du sammen med din fysioterapeut vurdere, om du kan træne med tilskud fra sygesikringen i et behandlingsforløb.
 

Scroll to Top