Træningstilbud

Biocircuit – intelligent styrketræning i maskiner

Biocircuit er en effektiv og målrettet træning, der består af syv forskellige styrketræningsmaskiner, som sikrer, at hele kroppen bliver trænet igennem.   

Første gang, du kommer, hjælper en fysioterapeut med at indstille maskinerne og teste din styrke. Ud fra dine ønsker udvikles et personligt program. Når du herefter selv kommer for at træne, tjekker du ind med din Mywellness-app. Herefter sker indstillingen af maskinerne automatisk med din profil, hvad angår intensitet og belastning.    

Program varer 14 minutter 
Fordelen ved de intelligente træningsmaskiner er, at du ikke skal bruge tid på at indstille maskinerne. Det tager blot 14 minutter at gennemføre et fuldt program, hvor du kører alle syv maskiner igennem to gange. Vælger du at træne en halv time, kan du således nå at køre maskinerne igennem fire gange. Du bliver guidet igennem hele vejen og vil derfor automatisk træne det anbefalede antal minutter og holde den optimale pause mellem de forskellige øvelser.  

Alsidig og udfordrende træning 
Når du sidder på den enkelte Biocircuit-maskine, har du en lille skærm foran dig. Her gælder det om at følge programmet foran dig på skærmen, som sikrer, at du yder den maksimale muskelkraft. Samtidig bliver træningen både alsidig og udfordrende.    

Det anbefales at gennemføre to-tre træningspas om ugen for at opnå det optimale udbytte. Via Mywellness-app’en kan du holde overblik over din træning.  

Du skal booke tid 
Før du kommer for at træne, skal du booke dig ind på et ledigt tidspunkt, så du er sikker på, der er plads i maskinerne. Det gør du via Mywellness-app’en. 

Hvad koster det? 
Med abonnement kan træne lige så ofte, som du ønsker mandag til fredag i tidsrummet kl. 7.00-19.00. Det koster 600 kr. om måneden.  

Opfølgende træningsterapi
Hvis du har en henvisning fra lægen, kan du sammen med din fysioterapeut vurdere, om du kan træne med tilskud fra sygesikringen i et behandlingsforløb.
 

Scroll til toppen