Personale Hellerup Sundhedscenter

Personale | Hellerup Sundhedscenter Lægeklinik

 

Jeg er født i 1963, har været praktiserende læge i Charlottenlund siden 1/5 2002. Jeg er gift og har to piger og to drenge, født i henholdsvis 1995, 1999, 2008 og 2011. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet og blev færdig i januar 1994; gennem min uddannelse som speciallæge i almen medicin/praktiserende læge har jeg bl.a. været børnelæge, gynækolog, psykiater og geriater (alderssygdomme). Jeg har stor interesse i sports/idrætsmedicin, fordi jeg selv dyrker en del sport dagligt, og da jeg tror, at motion/bevægelse er en lige så vigtig del af tilværelsen, som kost og søvn.
Under studiet foretog jeg rejser til Afrika (Etiopien, Kenya og Madagaskar); derfor holder jeg mig løbende orienteret i det speciale, der hedder rejsemedicin. Jeg har fra starten opbygget stor viden om livstilssygdomme og deres behandling og finder derfor, at det er oplagt, at sygdomme som diabetes, hypertension (forhøjet blodtryk), forhøjet kolesterol, overvægt, blodprop og apoplexi (slagtilfælde) diagnosticeres, behandles og forebygges i min praksis. Akupunktur og rådgivning om kosttilskud/naturlægemidler er to emner jeg gennem de sidste ti år har studeret. Akupunktur er hos mig en integreret del af behandlingen og tilbydes fx. ved smerter i bevægeapparatet, graviditetskvalme, bihulebetændelse, hovedpine, hedeture i overgangsalderen etc. M.h.t. rådgivning om kosttilskud og naturlægemidler forsøger jeg løbende at holde mig orienteret om forskningen på dette område.

 

Jeg er født i 1962 og blev uddannet læge i 1993 fra Københavns Universitet. Jeg har været speciallæge i almen medicin siden 2003 og har arbejdet på Universitetsklinikken på Københavns Universitet i mange år, samtidig med at jeg har lavet forskning og undervisning i almen medicin på Universitetet. Jeg har derudover arbejdet på en del forskellige hospitalsafdelinger og samt i flere forskellige praksis både i Sverige, på Østerbro og i Nykøbing Sjælland. 

Jeg har en særlig interesse for patientkommunikation, som jeg underviser alle kommende læger på Københavns Universitet i. Jeg vægter den patientcentrede tilgang meget højt og holder af at være et team med min patienter, hvor begge parter bliver hørt. Forskningsmæssigt har jeg beskæftiget mig med børn og familier, i øjeblikket med fokus på stress og mental trivsel i familien. Jeg er uddannet mindfulness instruktør og vil tilbyde kurser til klinikkens patienter. Jeg er gift og har tre voksne børn og to børnebørn. 

Jeg blev læge fra Københavns Universitet i 1995. Jeg har erfaring som børnelæge og kirurg og har arbejdet mange år som læge i Norge i almen praksis og også været læge for det svenske langrendslandshold i en årrække. Udover lægegerningen er jeg uddannet operasanger og har en lang idrætskarriere bag mig som bla. Dansk Mester, VM og World Cup deltager, samt landsholdtræner i triathlon, langrend og rulleski. (Vandt senest i år, som 53 årig, sølv til danske mesterskaber i rulleski på 50 km).  

Jeg er manden bag træningsmaskinen ThoraxTrainer, som er en fitness maskine der imiterer langrend. Sammen med Rim El Sammaa-Aru har jeg lavet nogle spændende forskningsprojekter omkring træning af ældre med denne maskine. 

Jeg har interesseret mig meget bredt for spørgsmålet “helbred” og for rollen som læge/behandler og bl.a. taget uddannelser i Kraniosakralterapi, akupunktur, Manuel medicin og Functional Medicine i jagten på opskriften til et menneske i balance og hvad det egentlig er der gør os syge, når vi ikke kan bevare balancen i bred forstand. 

Jeg er i gang med en uddannelse indenfor “Functional Medicine” i USA, som arbejder ud fra et mere holistisk behandlingssyn, hvor især kost og generel livsstil anvendes meget aktivt i behandlingen og forebyggelsen af især kroniske sygdomme.
Desuden har jeg lang erfaring som mentaltræner og coach for operasangere, musikere,  erhvervsfolk og for en række internationale topidrætsfolk og landshold og været personlig træner for Kronprins Frederik i en årrække.

Jeg har været i Hellerup Sundhedscenter nogle år og tidligere været ansat på  Rigshospitalet/barselshotellet. (Foto på vej)

 


Jeg er medicinstuderende på Københavns Universitet, hvor jeg afslutter min kandidat i 2022. I klinikken er jeg at træffe i receptionen, hvor jeg booker tider, fornyer recepter, varetager administrative opgaver samt besvarer.


Jeg er medicinstuderende på Københavns Universitet, hvor jeg afslutter min kandidat i 2022. I klinikken er jeg at træffe i receptionen, hvor jeg booker tider, fornyer recepter, varetager administrative opgaver samt besvarer spørgsmål.

Jacqueline Rosenberg – Lægesekretær/Medicinstuderende
Jeg er medicinstuderende på Københavns Universitet, hvor jeg afslutter min kandidat i 2022. I klinikken er jeg at træffe i receptionen, hvor jeg booker tider, fornyer recepter, varetager administrative opgaver samt besvarer spørgsmål

Jeg er medicinstuderende på Københavns Universitet, hvor jeg afslutter min bachelor i 2022. I klinikken er jeg at træffe i receptionen, hvor jeg booker tider, fornyer recepter, varetager administrative opgaver samt besvarer spørgsmål

Scroll til toppen