Nyt lægehus

Information om Hellerup Sundhedscenter efter 1.1.2021

Hellerup Sundhedscenter vil fortsætte stort set uændret efter den 1.1.2021. Få ændringer vil være synlige fra første dag, men ellers vil alt være ved det gamle. De samme omgivelser, den samme beliggenhed og erfarne ansatte.   Nye omgivelser. Fordi vi har fået slebet de flotte trægulve, flyttet receptionen så den fremtræder mere naturlig placeret, bygget om så vi har to nye tidsvarende lokaler og en fælles reception med Fysiodanmark Hellerup –Strandvejens Fysioterapi & Træning.

Hellerup Sundhedscenters ejer vil være Thomas Aru, grundlægger af klinikken.

Herudover vil der fremover være ansat:

Anette Graungaard
Speciallæge og forsker på Københavns Universitet og underviser i Mindfulness.

Ulrich Ghisler
Læge, eliteatlet og tidligere læge for det svenske skilandshold samt operasanger.

Rikke Berthelsen
Erfaren jordemoder og ammerådgiver som har været i Hellerup Sundhedscenter nogle år og tidligere var ansat på Rigshospitalet/barselshotellet.

Et hold af juniorlæger, der alle har været tilknyttet praksis i længere tid og som brænder for faget.

Administrativ personale som er med til at få alt til at flyde.
Hellerup Sundhedscenter har altid været first movers og bannerfører for god tilgængelighed, stor faglighed og god service. Det fortsætter vi selvfølgelig med og udviklingen bliver til gavn for vores patienter. I samarbejde med  FysioDanmark Hellerup vil vi udvikle nye service- og sundhedsrelaterede tilbud.

Fra d.1.1. 2021:

Genoptager vi vores populære åbenkonsultation hos en fysioterapeut. Følg med på hjemmesiden om hvordan du skal forholde dig til dette ekstraordinære tilbud.
Vi tilbyder corona-antistoftest mod egen betaling. Testen der fortæller om du har været smittet med covid-19.
Følg med på hjemmesiden hvordan du skal forholde dig eller ring på 88 88 65 65

Vi løfter fagligheden og servicen i vores reception ved at bemande den med et team af juniorlæger og patientadministratorer.

Ønsker du at forblive i Hellerup Sundhedscenter skal du gå ind på Borgerservice hjemmeside, og vælge Hellerup Sundhedscenter som din fortsatte læge.

Scroll til toppen