vaccination

Vaccination

Vi tilbyder Corona-, Influenza- og Penumovax-vacciner

Drop in-vaccination:
Mandag den 3. oktober kl. 13-16 og tirsdag den 4. oktober kl. 13-18 er der ’drop in’ for vacciner i klinikken, hvis du har modtaget en invitation i e-boks eller tilhører en risikogruppe, se nedenfor. Efter den 4. oktober kan du booke tid til vaccine ved at kontakte klinikken. Vaccination foregår tirsdage og torsdage.

Corona:
Fra 15. september gives 4. boostervaccine til personer over 85 år. Fra 3. oktober til alle over 50 år, personer i risikogrupper samt gravide fra 1. trimester.

Influenza:
Gives fra 1. oktober til alle over 65 år, personer i riskogrupper, gravide fra 2. trimester samt børn fra 2 til 6 år.

Pneumovax:
Gives fra 1. oktober til alle, der fylder 65 år inden den 15. januar 2023, børn og voksne med visse kroniske sygdomme og andre borgere, som efter lægens vurdering er i forhøjet risiko for alvorlig sygdom med pneumokokker.

Læs mere 

 

Allergi og høfeber

Hvis du har symptomer på allergi over for pollen og husstøvmider, tilbyder klinikken allergivaccination, der med fordel kan opstartes her i efteråret. Bestil en tid, hvis du vil høre mere.


Øvrige vacciner

Det koster et gebyr på 150,00 kr. at blive vaccineret. Du skal have vaccinen på recept af lægen. Herefter booker du tid hos os og medbringer vaccinen, som du på forhånd har hentet og betalt på apoteket.

 
 
Hellerup Sundhedscenter logo
Scroll til toppen