fysioterapi6

Mød vores personale

Vi er alle uddannet fysioterapeuter og bruger træningscenterets faciliteter til at yde den mest optimale behandling.
Sundhedsordningen

Tekst mangler..

Sundhedsordningen

Micha er født i 1976 og uddannet fysioterapeut i november 2003 fra CSVU Fyn. Micha har gennem årene fundet interesse og opnået kompetencer for flere nicher indenfor det fysioterapeutiske felt. Micha har kurser indenfor MET, Manipulation, Mc Kenzie, akupunktur m.m.

Hun har i mange år arbejdet med og behandlet patienter inspireret af pilatesmetoden. Micha er selv uddannet pilatesinstruktør og en meget kompetent underviser.
Micha er initiativrig og går aldrig på kompromis med sin faglighed. Både det at hun er faglig kompromisløs og at hun har en alsidig viden som fysioterapeut gør, at hun er god til at målrette behandlingen og motivere patienten.

Micha har en efteruddannelse i bækkenbunds fysioterapi. Hun har især interesse for behandling af gravide med bækkenproblemer samt genoptræning efter fødslen. Dette ofte i samarbejde med jordemødrene i Hellerup Sundhedscenter. Hun behandler også patienter med inkontinens.

Micha arbejder systematisk og helhedsorienteret hvad enten hun arbejder med nakkesmerter, rygproblemer eller andre fysiske problemstillinger.

Simone er udannet fysioterapeut i 2013 i Hillerød. Hun arbejder helhedsorienteret med at afdække dysfunktioner og årsagen til deres oprindelse, for at udbedre problematikkerne og deres symptomer hurtigst muligt. Både ift. Skaden, smerter og en eventuel holdningsproblematik. Hun har som fysioterapeut stor interesse for manuelle behandlingsteknikker og har et utal af forskellige kreative træningsøvelser, som både børn og voksne nyder godt af. Simone er en allrounder som behandler og det mærkes tydeligt at hun brænder for sit fag og af at gøre en forskel. Simone har taget kursus i Supersole hvilket gør hende i stand til, efter en grundig undersøgelse, at udfærdige individuelt tilpassede såler. Hun har også taget flere kurser inden for Kinesiotaping, og har god erfaring med denne. Når Simone ikke er på arbejde, bruger hun tid sammen med familien eller på det lokale fodboldhold.
Sundhedsordningen

Tekst på vej.

Sundhedsordningen

Stinus Olesen er fra 1975 år og uddannet januar 2006 fra skolen i København.

Stinus er en fysioterapeut, der i sin manuelle behandling lægger stor vægt på udspænding af blandt andet muskulaturen. Han har gennem tiden behandlet bredt fysioterapeutisk men har i perioder haft ekstra opmærksomhed rettet mod knæ og ryg. Sammen med manuelle behandlingsteknikker har Stinus oparbejdet en stor erfaring i brug af blandt andet træning, laser, akupunktur og tapening.

En stor del af hans arbejdsdag foregår cyklende rundt til behandling i hjemmet hos de patienter, der ikke fysisk kan komme til klinikken. Han sætter altid patienten i fokus og er en rigtig god aktiv lytter.

Han er ekstremt hjælpsom og fleksibel både i forhold til at kunne imødegå patienternes behov for sene tider men også som kollega i form af sparring og stor loyalitet. Han er en åben og rummelig behandler, der er patienternes “advokat”.

Stinus tænker i helheder som det bærende hvad enten han undersøger en patient eller om han kigger på klinikkens struktur i hverdagen. At være fælles om at løfte opgaver og gøre det med manér er vigtige elementer i hans hverdag. Når Stinus ikke behandler beskæftiger han sig med forfatterskab og træning.

Sundhedsordningen

Emil Rasmussen er fra 1984 og uddannet fysioterapeut juni 2011 fra skolen i Esbjerg. Emil er nysgerrig på faglige udfordringer og er som behandler en allrounder med stor interesse for sportsskader, herunder tapening og Mckenzie-behandling.

Emil er også El Sammaa Fysiurgisk massør og det kommer patienterne til gode, at de kan få arbejdet hele kroppen igennem på én gang. Emil er ydmyg og åben i sin tilgang til patienterne og er derfor rigtig god til at lytte og udfra det sammensætte en så optimal behandling som muligt. Han har et godt humør og evner at være meget omskiftelig i en travl hverdag med akutte patienter.

Som kollega er han altid parat til at hjælpe og er god til at stille faglige spørgsmål.

Emil bruger udover sin tid på klinikken også meget af sin tid som basketballtræner, spiller og sportsfysioterapeut. At kunne bounce handler ikke kun boldspil men også om at være fleksibel som behandler. Det mestrer Emil fuldt ud.

Sundhedsordningen

Lotte Malling er klinikkens chefsekretær, der uden omsvøb sørger for, at dagligdagen fungerer godt for både patienter og fysioterapeuter. Hun formår at være tilgængelig en stor del af tiden og har derfor også fået titlen “life savior” fordi hun “redder” mange i det daglige.

At Lotte er uddannet socialrådgiver og at hun har en unik evne til lytte gør at hun er med til at tilføre klinikken en høj faglig standard. Hun er serviceminded og patienternes advokat. Hendes evne til at være fleksibel smitter af på alle i huset. Som en skarp blæksprutte har Lotte en finger på alle arbejdsgange både i fysioterapien, træningscenteret og i Hellerup Sundhedscenter.

At kunne indleve sig i et andet menneske er en gave som Lotte har fået med sig. Hun har sin helt egen sans for humor som hun glædeligt deler ud af.

Lotte er klinikkens “gourmetmand”, der sætter stor pris på højkvalitets fødevarer og delikatessechokolade. Så har du brug for en “smagsdommer” til eventuelle hjemlige opskrifter m.m. så er Lotte den rette at få hjælp hos.

Tekst er på vej
Tilknyttet som vikar
Tilknyttet som vikar
Tilknyttet som vikar