ONLINEKURSER OM BÆKKENBUNDEN

Graviditet og efter fødsel

Din bækkenbund belastes under både graviditet og når du føder….
Læs mere

Babymassage

Babymassage er derfor anbefalelsesværdigt, hvis din baby …..
Læs mere

Inkontinens

Læs mere

Mød vores personale

Rim El Sammaa-Aru overtog klinikken i 1998 og blev uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1995. Rim har en bred erfaring i at behandle både børn og voksne. Derudover har hun skrevet to bøger om træning, “Vær din egen personlige træner” og ” Træn dig til en bedre fødsel”. I 2014 afsluttede hun en Master i Fitness, Aktiv livsstil og Læring fra Syddansk Universitet. Rim tilbyder, udover fysioterapi også hjælp til livsstilsændringer og personlig træning. I 2013 overtog hun Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm, hvor det også er muligt at bestille tid på 45860508.

Rim behandler i Hellerup, uden sygesikringstilskud, og kan bookes på 39629520.

Priser:
Fysioterapeutisk konsultation/behandling 750,00 kr. Medlemskab af ‘danmark’ giver tilskud.
Personlig træning 995,00 kr.pr. time
Livsstilsscreening 1.500,00 kr.
Livsstil opfølgende konsultationer 995,00 kr. pr. time

Thomas Laursen, født i 1990 og uddannet fysioterapeut ved Professionshøjskolen Metropol, København. Siden 2016 Cred. MDT (McKenzie) uddannet; særlige kompetencer til behandling af lænd- og nakkeproblemer.

Thomas lægger stor vægt på, at du som patient får redskaber til selv at håndtere din problematik i så vid udstrækning, det lader sig gøre.

Han har god erfaring med akupunktur, laser, terapeutisk ultralyd, Kinesio Tapening samt fast tapening, som han benytter i sin behandling, hvor det er relevant. Thomas bruger ultralydsscanning som supplement til fysioterapien. Ultralydsscanningen kan være med til at understøtte den fysioterapeutiske undersøgelse for at sikre en korrekt diagnose.

I 2017 påbegynder Thomas kursusrækken hos Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

Thomas møder sine patienter med smil og godt humør og lægger vægt på, at du som patient føler dig hørt. Et godt forløb sikres blandt andet ved at afstemme forventningerne til behandlingsforløbet.

En del af sin fritid bruger Thomas tid på styrketræning, hans store passion, og han besvarer gerne spørgsmål om emnet.

Foto er på vej.

Info er på vej.

Stinus Olesen er fra 1975 og uddannet januar 2006 fra skolen i København.

Stinus er en fysioterapeut, der i sin manuelle behandling lægger stor vægt på udspænding af blandt andet muskulaturen. Han har gennem tiden behandlet bredt fysioterapeutisk og har i perioder haft ekstra opmærksomhed rettet mod knæ og ryg. Sammen med manuelle behandlingsteknikker har
Stinus oparbejdet en stor erfaring i brug af blandt andet træning, laser, akupunktur og tapening. En stor del af hans arbejdsdag foregår cyklende rundt til behandling i hjemmet hos de patienter, der ikke fysisk kan komme til klinikken.

Stinus sætter altid patienten i fokus og er en rigtig god aktiv lytter. Han er ekstremt hjælpsom og fleksibel både i forhold til at kunne imødegå patienternes behov for sene tider, men også som kollega i form af sparring og stor loyalitet. Han er en åben og rummelig behandler, der er patienternes “advokat”.

Stinus tænker i helheder som det bærende, hvad enten han undersøger en patient, eller han kigger på klinikkens struktur i hverdagen. At være fælles om at løfte opgaver og gøre det med manér er vigtige elementer i hans hverdag. Når Stinus ikke behandler, beskæftiger han sig med forfatterskab og træning.


Thomas Kaas Ibsen, født 1985, er uddannet fysioterapeut fra skolen i Roskilde.

Det er vigtigt for Thomas, at du som patient selv er aktiv i behandlingen og er flittig med de aftalte hjemmeøvelser.
I sin behandling anvender Thomas manuelle teknikker samt akupunktur, tapening, kinesiotape, laser og terapeutisk ultralyd.

I øjeblikket er Thomas i gang med at uddanne sig indenfor ultralydsscanning, som er et godt diagnostisk supplement til den fysioterapeutiske undersøgelse.

Thomas bruger meget af sin fritid i håndboldhaller, hvor han er træner for nogle unge drenge samt agerer sportsfysioterapeut.
At holde sig i god fysisk form betyder meget for Thomas, som er aktiv indenfor styrketræning og løb. Han giver gerne gode råd og deler erfaringer fra sin egen træning.


Lis er klinikkens sekretær, ansat siden 2016 og er sammen med Rim El Sammaa-Aru ansvarlig for den daglige drift af FysioDanmark Hellerup, Strandvejens Fysioterapi & Træning i Hellerup/Charlottenlund samt Hovedgadens Fysioterapi i Hørsholm.
Du møder Lis i telefonen, og når du kommer på klinikken, hvor hun vil være behjælpelig med alt fra tidsbestilling, ændring af tid, betalinger m.m.Thomas er født i 1992 og blev i 2016 uddannet fra skolen i Hillerød.

Thomas tilbyder behandling, vejledning eller træning med forståelse for muskuloskeletale problematikker. Patienten er altid i centrum, og sammen udarbejder I den fremadrettede behandlingsstrategi.

Thomas har erfaring med kontor- og livsstilsrelaterede problematikker, idrætsfysioterapi m.m. og gør i sin behandling brug af manuel terapi, ultralyd, tape eller klinikkens træningsudstyr, alt efter behov.

I sin fritid dyrker han styrke- og løbetræning og har spillet elitefodbold i FC Nordsjælland ungdomsakademi.

Lone er født i 1966 og er uddannet fra skolen i Købehavn.

Lone er specialeuddannet uro-gyn/obs-fysioterapeut, dvs. undersøger, træner og behandler kvinder, mænd og børn som har problemer i form af inkontinens, smertetilstande og relaterede dysfunktioner i underlivs- og bækkenområdet.

Lone tilbyder eksempelvis fysioterapi til:
– Gravide, der ønsker at forebygge graviditetsgener samt gravide med bækkensmerter.
– Kvinder, der har følger efter fødsel i form af rectus diastase (toblerone mave), svag bækkenbund og inkontinensproblematik sant nedsynkning af underlivsorganer.
– Kvinder med inkontinens og/eller underlivssmerter.
– Mænd med urininkontinens efter prostataoperation, besvær med at tømme blæren eller en overaktiv blære, der giver bydende vandladningstrang.

Lone prioriterer tid til grundig undersøgelse, forklaring og rådgivning og vægter, at I i fællesskab får lagt en plan, der tager udgangspunkt i patientens situation og mål. Hun er tilhænger af, at man skal finde den gode balance i livet, hvor træning søges indtænkt i hverdagsbevægelser og aktiviteter.

Udover arbejdet på klinikken er Lone aktiv som bestyrelsesmedlem i Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi. Endvidere prioriteres faglig sparring højt med deltagelse i diverse netværk.

Lone har et åbent sind, og er endvidere positiv, glad, smilende og easy going.
Fritiden går med teenagebørn, kæreste, cykling, kajak og vandring i bjerge. Derudover skal der også være plads til jazzklubben.

Button TextClick edit button to change this text.
Your Content Goes Here